Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Οι κόρες τους παίζουν μεταξύ τους κι εσύ, απλά, δεν μπορείς να μη χαμογελάσεις

11.09.2022
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Οι κόρες τους παίζουν μεταξύ τους κι εσύ, απλά, δεν μπορείς να μη χαμογελάσεις
15 μηνών τα #tanimanidakia και "αλωνίζουν" (μεταξύ άλλων) και το καράβι. Η μαμά τρέχει ξωπίσω τους, ο μπαμπάς καταγράφει στην κάμερα και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό!

Προς Μύκονο μεριά "τραβάνε", κατά πώς φαίνεται ο Σάκης Τανιμανίδης, η Χριστίνα Μπόμπα και οι κόρες τους, για να προετοιμαστούν για τα βαφτίσια των κοριτσιών που είναι προγραμματισμένα για το ερχόμενο Σάββατο (17/9/2022)

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Οι απίθανες αναρτήσεις για τα πρώτα γενέθλια των διδύμων

Στο πλοίο τα κορίτσια είχαν τον "ασύχαστο" όπως συμβαίνει και με όλα τα παιδάκια της ηλικίας τους, φυσικά... Η Αριάνα και η Φιλίππα χέρι χέρι "αλωνίζουν" στους διαδρόμους και οι γονείς καμαρώνουν. Τρισχαριτωμένες οι μικρούλες, τρέχουν χέρι χέρι και παίζουν κρυφτούλι με μια κολώνα. Ένα γλυκύτατο βίντεο που καταγράφει ο μπαμπάς Σάκης και μας φτιάχνει τη διάθεση!

Όσο για τη βάπτιση των μικρών; Αυτή είναι προγραμματισμένη για τις 17 Σεπτεμβρίου στη Μύκονο και όπως διαβάζουμε στο προσκλητήριο κάθε παιδί θα έχει τέσσερις νονούς.

Τη Φιλίππα θα βαφτίσουν ο στενός φίλος του ζευγαριού, ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, η οποία πάντρεψε το ζευγάρι το 2018, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη.

Την Αριάνα θα βαφτίσουν η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, επίσης κουμπάρος του ζεύγους και τα παιδιά του, Αννέζια Καμπουρίδη και Γιώργος Καμπουρίδης (κοινός νονός και στα δυο κορίτσια!)

Καλά ονόματα -και επισήμως, δηλαδή! Αναμένουμε νεότερα.