Madonna: Βγαίνει με άντρα 41 χρόνια νεότερο και δεν την ενδιαφέρει κανένα σχόλιο

12.09.2022
Madonna: Βγαίνει με άντρα 41 χρόνια νεότερο και δεν την ενδιαφέρει κανένα σχόλιο
Η Madonna είναι 64 ετών και φυσικά δεν χρειάζεται να απολογηθεί για καμία σχέση της. Αφού χώρισε τον Απρίλιο με τον 28χρονο Ahlamalik Williams μετά από μια σχέση τριών ετών, φέρεται να βγαίνει πλέον με έναν νεαρό άνδρα που είναι ακόμα νεότερος από τον προηγούμενo.

Οι πηγές θέλουν το θρυλικό Material Girl βγαίνει «χαλαρά» με το 23χρονο μοντέλο Andrew Darnell, κει ατην ίδια στιγμή να μην ακούει κανένα σχόλιο για τη διαφορά ηλικίας των 41 ετών που έχουν μεταξύ τους. «Η Madonna βγαίνει χαλαρά με τον Andrew Darnell και παρόλο που ορισμένοι από τους φίλους της πιστεύουν ότι το γεγονός ότι είναι 23 ετών είναι λίγο περίεργο, η Madonna δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται καθόλου», είπε μια πηγή στο Hollywood Life. Δεδομένου πως το ότι «δεν αφήνει ποτέ την ηλικία να επηρεάσει την απόφασή της» δεν είναι κάτι που ξεκινά τώρα στα 60 της, αλλά υπήρχε ανέκαθεν.

Η πηγή πιστεύει ότι η Madonna «ζει την καλύτερή της φάση αυτή τη στιγμή» και η σχέση έχει να κάνει με το ότι «διασκεδάζουν» γιατί φαίνεται ότι έχουν πολλή χημεία. «Ο Andrew της δίνει το είδος του πάθους που θέλει στη ζωή της αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε η πηγή. «Οι δυο τους δεν μπορούν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον όταν είναι μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει και γάμο για τη Madonna. Έχει τελειώσει με όλα αυτά».

Η τραγουδίστρια του «Vogue» βάδιζε πάντα στους ρυθμούς τους δικούς της και σίγουρα δεν πρόκειται να συμμορφωθεί με τις αντιλήψεις κανενός για το πώς πρέπει να είναι μια σχέση. Γνωρίζει ότι η κοινωνία κάνει τα στραβά μάτια στους άντρες που βγαίνουν με γυναίκες που είναι δεκαετίες νεότερες, οπότε δεν την ενδιαφέρει η γνώμη κανενός άλλου για τις ρομαντικές επιλογές της. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η τελευταία σχέση της Madonna διήρκεσε τρία χρόνια με έναν πολύ νεότερο άνδρα, ο Darnell μπορεί να μείνει μαζί της περισσότερο από ότι πιστεύει κανείς.

Εμείς πάντως της το ευχόμαστε!