Γεράσιμος Μιχελής: Δείτε πως είναι σήμερα ο «κακός» του «Παρά Πέντε» - Το τρομερό περιστατικό που βίωσε στο κέντρο της Αθήνας

12.09.2022
Γεράσιμος Μιχελής: Δείτε πως είναι σήμερα ο «κακός» του «Παρά Πέντε» - Το τρομερό περιστατικό που βίωσε στο κέντρο της Αθήνας
«Εγώ θα σε σκοτώσω πρώτος πριν προλάβεις να σκοτώσεις αυτούς...»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται» παραχώρησε ο «κακός» του «Παρά Πέντε», Γεράσιμος Μιχελής. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα τρομακτικό περιστατικό που έζησε στο κέντρο της Αθήνας και φυσικά στην τεράστια επιτυχία της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο ίδιος μιλώντας για το περιστατικό που βίωσε: «Περπατώ στην Αθήνα και έρχεται κατά πάνω μου ένας με μια μηχανή! Τα χάνω! Και μου λέει, “εγώ θα σε σκοτώσω πρώτος πριν προλάβεις να σκοτώσεις αυτούς”. “Είσαι καλά ρε άνθρωπε;” του λέω και ευτυχώς ήταν εκεί ένας αστυνομικός που σταμάτησε. Κάπως έτσι ηρέμησαν τα πράγματα. Ήταν πολύ τρομακτικό όλο αυτό για μένα».

Για το Παρά Πέντε είπε: «Μου πρότειναν εκ τότε τέτοιους ρόλους. Ο σκοτεινός, ο βλοσυρός, ο πολλά υποσχόμενος. Οι παραγωγοί μας θέλουν να κάνουμε ένα πράγμα. Εγώ κακός; Θα μου δίνουν λοιπόν όλους τους ρόλους των κακών. Μας χαρακτηρίζουν με ένα χαρακτηριστικό και το κουβαλάμε δια βίου».

Για την πρόταση από τον Γιώργο Καπουτζίδη αποκάλυψε: «Είχα δει τις Σαββατογεννημένες του Γιώργου Καπουτζίδη, μου άρεσαν πολύ και λέω στην φίλη και κουμπάρα μου, Ράνια Σχίζα πως θέλω να γνωριστώ μαζί του. Την επόμενη βδομάδα σε ένα καφέ έγινε η συμφωνία για το Παρά Πέντε».

Δείτε το βίνεο: