Ο Patrick Dempsey έχει πια πλατινέ μαλλιά - Τον έχεις δει;

12.09.2022
Ο Patrick Dempsey έχει πια πλατινέ μαλλιά - Τον έχεις δει;
Με το πολυπόθητο βραβείο Disney Legend τιμήθηκε ο Patrick Dempsey στο πλαίσιο της D23 Expo στο Anaheim όμως, εμείς θα σταθούμε λίγο στην αλλαγή στην εμφάνισή του.

14 χρόνια μετά την προβολή της ταινίας Enchanted της Disney, ο Patrick Dempsey επιστρέφει στον ρόλο του με τη νέα ταινία Disenchanted. Μαζί του τόσο η Amy Adams όσο και οι ames Marsden και Idina Menzel.

Το trailer έχει ήδη κυκλοφορήσει [το βλέπεις ακριβώς στη συνέχεια] και οι απανταχού φανς μετράνε αντίστροφα μέχρι τον Νοέμβριο του 2022 που προβλέπεται η πρεμιέρα του, με ανυπομονησία.

Με την αφορμή αυτή, λοιπόν, η Disney τίμησε τον Dempsey με το βραβείο Legend κάνοντάς τον, στην ουσία... θρύλο της εταιρείας! Ο ίδιος καμάρωσε και μοιράστηκε μία φωτογραφία όπου φτάνει στον χώρο της βράβευσης με τη σύζυγό του, Jillian, και το μαλλί του κλέβει, χωρίς αμφιβολία τις εντυπώσεις.

Και η ίδια η Jillian καμαρώνει επίσης δημοσίως (και για το look και για το βραβείο). "Είμαι τόσο περήφανη για οτν αντρούλη μου με τα πλατινένια μαλλιά @patrickdempsey. Είσαι επίσημα ένας θρύλος 👑"

Το θέμα, βέβαια, είναι γιατί άλλαξε το χρώμα των μαλλιών του ο αγαπημένος McDreamy του Grey' s Anatomy και την απάντηση έδωσε ο ίδιος στην κάμερα. Ο Patrick Dempsey, λοιπόν, συμμετέχει σε μια νέα ταινία για τη Ferrari, η οποία γυρίζεται στην Ιταλία, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Michael Mann. Ο 56χρονος ηθοποιός ενσαρκώνει έναν ιταλό οδηγό αγώνων, τον Piero Taruffi, ο οποίος κέρδισε τον αγώνα Mille Miglia το 1957 και είχε πλατινέ μαλλιά, εξ ου και το... ντεκαπάζ!

Ο Dempsey πάντως, χαρακτήρισε τη δουλειά αυτή "ονειρεμένη" και ξεκαθάρισε ότι απολαμβάνει στο έπακρο τα γυρίσματα!