Η Paulina Porizkova αγκαλιάζει τον Justin Theroux αλλά δεν έχει ιδέα ποιος είναι - και το λέει δημοσίως

12.09.2022
Η Paulina Porizkova αγκαλιάζει τον Justin Theroux αλλά δεν έχει ιδέα ποιος είναι - και το λέει δημοσίως
Συνέβη και αυτό! Η Paulina Porizkova μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον Justin Theroux αποκαλώντας τον "ένα τυπάκι". Ή όντως δεν ξέρει ποιον αγκαλιάζει ή του κάνει πλακίτσα... Μάλλον το πρώτο, λέμε εμείς!

Καλεσμένη σε event για τα 20 χρόνια της μάρκας rag & bone ήταν η Paulina Porizkova και από ό,τι φαίνεται πέρασε υπέροχα. Πανευτυχής για την όμορφη βραδιά, έκανε και την ανάλογη ανάρτηση στην οποία μοιράστηκε τρεις φωτογραφίες.

Η Paulina Porizkova ζήτησε από τον γιο της να τη φωτογραφίσει με το μπικίνι και κάτι πήγε τελείως λάθος

Στην πρώτη τη βλέπουμε όμορφη και χαμογελαστή, μόνη της. Στη δεύτερη η 57χρονη καλλονή ποζάρει ανάμεσα στην Irina Shayk και την Carolyn Murphy και στην τρίτη τη βλέπουμε μαζί με την Irina και τον Justin Theroux, μόνο που διαβάζοντας τη λεζάντα αντιλαμβανόμαστε αμέσως ότι η Porizkova δεν γνωρίζει ποιον αγκαλιάζει. Περιγράφοντας τις φωτογραφίες η ίδια, γράφει για την τρίτη: "κάνοντας photobombing σ' εκείνη [Irina] και ένα τυπάκι".

Προς το παρόν, ουδείς από τους τρεις διόρθωσε ή σχολίασε την Paulina, η οποία όντως έκανε photobombing στην πόζα των Shayk, Theroux οι οποίοι, παρεμπιπτόντως, δεν ξέραμε ότι γνωρίζονταν καν, κι αυτό φαίνεται από τη φωτογραφία που μοιράστηκε φίλη της δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Jennifer Aniston: Ο Justin Theroux της ευχήθηκε δημόσια σα να μην είχαν χωρίσει ποτέ!

Πάντως η Porizkova έχει ακόμη έναν λόγο να είναι ευτυχισμένη καθώς μόλις εκδόθηκε το βιβλίο της το οποίο ετοιμάζεται να βγει στην αγορά όπου νάναι και δηλώνει ενθουσιασμένη. "No Filter" ο τίτλος του και αναμένουμε νεότερα!