Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας: Τα δίδυμά τους έχουν γενέθλια και οι πιο όμορφες ευχές ήρθαν από τη Μαριάννα Τουμασάτου

09.09.2022
Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας: Τα δίδυμά τους έχουν γενέθλια και οι πιο όμορφες ευχές ήρθαν από τη Μαριάννα Τουμασάτου
7 ετών γίνονται σήμερα η Ειρήνη και ο Άγγελος Τότσικας και οι γονείς τους καμαρώνουν γι' αυτά και διαδικτυακά. Οι αναρτήσεις που τους αφιέρωσαν, αμφότεροι, σήμερα είναι γλυκύτατες, όπως και οι ευχές που ήρθαν ως απάντηση.

"Eυχαριστούμε τα πιο αστεία τυπάκια του κόσμου που μας διάλεξαν για γονείς !!!! Χρόνια πολλά αγάπες μας είστε θησαυρός. Το 7 είναι ένας αριθμός το δώρο είναι η κάθε μέρα μαζί σας", γράφει η Ρούλα Ρέβη και μοιράζεται μερικές απίθανες φωτογραφίες των παιδιών της.

Ρούλα Ρέβη: Ύστερα από 14 χρόνια κοινής ζωής με τον Αποστόλη Τότσικα αποκαλύπτει το μυστικό που μπορεί να σώσει όλες τις σχέσεις


Υπέροχες οι φωτογραφίες των εορταζόντων, υπέροχες και οι ευχές που συγκέντρωσαν. Από αυτές ξεχωρίζουμε τα λόγια της Μαριάννας Τουμασάτου που μας άγγιξαν περισσότερο!

"Όση χαρα σας δώσανε μόλις τα κρατήσατε πρώτη φορά αγκαλιά, τόση να γεύονται κάθε μέρα στη ζωή τους!❤️❤️❤️❤️", εύχεται η ηθοποιός και, πράγματι, τα λόγια της είναι πολύ όμορφμα.

Στη συνέχεια είχαμε την ανάρτηση του περήφανου μπαμπά. "Στο άπειρο και ακόμα πιο πέρα …. Χρόνια πολλά παιδακια μου ✨✨✨", γράφει ο ηθοποιός πλάι στις φωτογραφίες που επέλεξε να μοιραστεί εκείνος και, ξανά, οι ευχές έφτασαν με πολλή αγάπη, από παντού.

Και πάλι, όμως, ξεχωρίσαμε τα λόγια της Μαριάννας Τουμασάτου, η οποία ευχήθηκε στους γονείς "Να τα χαίρεστε! Να τα θαυμάζετε! Να τα βλέπετε να ζουν ευτυχισμένα!!!!!!!!!".

Χρόνια πολλά κι από εμάς.