Η Kate Moss αποκάλυψε τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο ο Johnny Depp της έδωσε ένα διαμαντένιο κολιέ

03.09.2022
Η Kate Moss αποκάλυψε τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο ο Johnny Depp της έδωσε ένα διαμαντένιο κολιέ
Σε ένα νέο βίντεο για τη βρετανική Vogue, το μοντέλο αποκάλυψε τον απροσδόκητο τρόπο με τον οποίο ο ηθοποιός της χάρισε ένα κολιέ, το οποίο φόρεσε στα βραβεία μόδας CFDA το 1995.

Υπάρχει ένα αξεσουάρ που σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ η Kate Moss. Καθώς ξεφύλλιζε φωτογραφίες από τα looks της όλα αυτά τα χρόνια σε ένα βίντεο για τη βρετανική Vogue, το 48χρονο σούπερ μόντελ αφηγήθηκε την ιστορία του πώς έλαβε ένα διαμαντένιο κολιέ από τον πρώην της, Johnny Depp.

Η ιστορία αναφέρθηκε όταν η Moss έφτασε σε μια σελίδα στα βραβεία μόδας CFDA το 1995 στη Νέα Υόρκη. Η σταρ είχε φορέσει το κόσμημα μαζί με ένα λευκό φόρεμα John Galliano που της είχε χαρίσει ο σχεδιαστής για τα 21α γενέθλιά της. "Ήταν τα πρώτα διαμάντια που είχα ποτέ", θυμάται η Moss. "Τα έβγαλε από τη ρωγμή του πισινού του". Στη συνέχεια εξήγησε πώς συνέβησαν όλα. "Βγήκαμε για δείπνο και είπε: 'Έχω κάτι στον πισινό μου. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά;' και είπα 'Τι;' και έβαλα το χέρι μου κάτω από το παντελόνι του και έβγαλα ένα διαμαντένιο κολιέ".

Η Britney Spears κατηγορεί ανοιχτά την οικογένειά της για την κηδεμονία της - Η μητέρα της απαντά για πρώτη φορά

Το ζευγάρι, που είχε σχέση από το 1994 έως το 1998, έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο αφότου κατέθεσαν κατά τη διάρκεια της δίκης του Johnny Depp και της Amber Heard για συκοφαντική δυσφήμιση, τον Μάιο. Η Moss αρνήθηκε τον ισχυρισμό ότι ο Depp την έσπρωξε κάτω από τις σκάλες, λέγοντας ενόρκως ότι "ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλώτσησε ή δεν με πέταξε από καμία σκάλα".

Madonna: Αυτοί είναι οι 6 αυστηροί κανόνες ανατροφής των παιδιών της

Η υπόθεση αφορούσε ισχυρισμούς για συκοφαντική δυσφήμιση που προέκυψαν τόσο από τον Depp όσο και από την Heard, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2015 και υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου το 2016. Τον Ιούνιο του 2022, μετά από δίκη, μια κριτική επιτροπή στη Βιρτζίνια διαπίστωσε ότι η Heard ήταν ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση του Depp σε ένα άρθρο του 2018 που έγραψε για την Washington Post και της επιδικάστηκαν 10 εκατομμύρια δολάρια για αποζημίωση και 5 εκατομμύρια δολάρια ως τιμωρία.