Η αποστομωτική απάντηση της Sharon Stone ότι ένας σύντροφός της της ζήτησε να κάνει botox

03.09.2022
Η αποστομωτική απάντηση της Sharon Stone ότι ένας σύντροφός της της ζήτησε να κάνει botox
Η ηθοποιός μιλάει ανοιχτά για τη γήρανση και την εμπειρία της με τα ενέσιμα, αναφερόμενη σε μια εμπειρία που είχε με έναν παλιότερο σύντροφο της

Η Sharon Stone μίλησε με ειλικρίνεια για τις σκέψεις της σχετικά με τη γήρανση. Σε ένα πρόσφατο εξώφυλλο που δημοσιεύτηκε στη Vogue Arabia, η ηθοποιός θυμήθηκε πως έκανε συχνά botox, μέχρι που έπαθε ένα οδυνηρό εγκεφαλικό που την έκανε να σταματήσει εντελώς τα ενέσιμα.

Chrissy Teigen: Ευτυχισμένη όσο ποτέ, φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα μαζί με την οικογένεια της

"Υπήρχαν περίοδοι που έκανα botox και fillers και άλλα, και μετά έπαθα αυτό το τεράστιο εγκεφαλικό επεισόδιο και μια εγκεφαλική αιμορραγία εννέα ημερών και έπρεπε να κάνω πάνω από 300 ενέσεις botox και fillers για να φτιάξω τη μία πλευρά μου", αποκάλυψε η Stone. Από εκείνο το σημείο και μετά, η ηθοποιός δεν κοίταξε ποτέ την αισθητική χειρουργική με τον ίδιο τρόπο. Αντίθετα, την απέκλεισαν από διαδικασίες αντιγήρανσης, οι οποίες, όπως είπε, μετατράπηκαν από μια "χαριτωμένη πολυτέλεια σε κάποιου είδους μαζική, επώδυνη νευρολογική ανάγκη".

Single και πάλι στα 47 ο Leonardo DiCaprio: H Camila Morrone δεν τον έκανε να σπάσει τον κανόνα του "25"

Η 64χρονη είχε αποφασίσει να μην κάνει ποτέ ξανά botox ή filler, μέχρι που ένας πρόσφατος σύντροφος της έθιξε το θέμα της βελτίωσης της εμφάνισης της. Η ηθοποιός εξήγησε ότι είχε σχέση με έναν άλλον άντρα, ο οποίος την είχε ρωτήσει αν κάνει botox. Η Stone του είπε: "Μάλλον θα ήταν πολύ καλό για το εγώ σου και το δικό μου αν το έκανα". Θυμήθηκε η σχέση τους πώς τελείωσε λίγο μετά, λέγοντας: "Τον είδα άλλη μια φορά μετά από αυτό και μετά δεν τον ενδιέφερε πια να με δει. Αν δεν με δεις για περισσότερο από αυτό, παρακαλώ βρες τον δρόμο σου προς την έξοδο", πρόσθεσε.

Παρά την αρνητική απάντηση του πρώην συντρόφου της, η Stone μοιράστηκε ότι αισθάνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ αυτές τις μέρες. "Νιώθω ότι αυτή είναι η πιο συναρπαστική και δημιουργική περίοδος της ζωής μου. Αισθάνομαι πραγματικά, πολύ χαρούμενη. Ποτέ δεν ήμουν τόσο χαρούμενη".