Η Jane Fonda διαγνώστηκε με καρκίνο, ιάσιμης μορφής, πριν από 6 μήνες - "Είναι δάσκαλος ο καρκίνος και προσέχω πολύ στα μαθήματα"

03.09.2022
Η Jane Fonda διαγνώστηκε με καρκίνο, ιάσιμης μορφής, πριν από 6 μήνες - "Είναι δάσκαλος ο καρκίνος και προσέχω πολύ στα μαθήματα"
Με μια ανοιχτή επιστολή μέσω social media θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο όλο για την κατάσταση που αντιμετωπίζει τον τελευταίο μισό χρόνο η Jane Fonda και το έκανε κοιτάζοντας τον φακό (και την αρρώστια) μες στα μάτια -όχι ότι περιμέναμε κάτι άλλο, δηλαδή!

"Λοιπόν, αγαπημένοι μου φίλοι, έχω κάτι προσωπικό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Έχω διαγνωστεί με λέμφωμα non-Hodgkin και έχω ξεκινήσει χημειοθεραπείες", ξεκινά τη μακροσκελη ανάρτησή της η 84χρονη σταρ τονίζοντας αμέσως μετά ότι πρόκειται μια μια ιδιαίτερα ιάσημη μορφή καρκίνου, η δική της. "80% των ανθρώπων επιζούν, κι έτσι νιώθω πολύ τυχερή", γράφει συγκεκριμένα η πολυβραβευμένη ηθοποιός που, μεταξύ άλλων, υπήρξε και fitness icon τη δεκαετία του '80, ενώ εν μέσω χημειοθεραπειών (όπως προκύπτει) επανήλθε στα σχετικά δρώμενα μέσα από μία απίθανη συνεργασία με το H&M.

Στη συνέχεια της ανοικτής της επιστολής, η, πάντα ακτιβίστρια, Fonda υπογραμμίζει πόσο τυχερή και προνομιούχος αισθάνεται καθώς έχει ασφάλεια υγείας και πρόσβαση στους καλύτερους γιατρούς και θεραπείες, θίγοντας το ζήτημα της ιατρικής ασφάλειας που "καίει" τους συμπατριώτες της χρόνια τώρα.

Η Jane Fonda αποκαλύπτει τους 5 χρυσούς κανόνες ομορφιάς για κάθε ηλικία και εξηγεί γιατί δεν κάνει άλλο λίφτινγκ

"Κάνω χημειοθεραπαεία εδώ και έξι μήνες και χειρίζομαι τις θεραπείες σχετικά καλά", ενημέρωσε η Fonda τονίζοντας με πάθος ότι δεν θα επιτρέψει σε αυτή την κατάσταση να παρέμβει στον αγώνα της για την κλιματική αλλαγή!

"Πρέπει επίσης να μιλήσουμε πολύ περισσότερο, όχι μόνο για θεραπείες για τον καρκίνο αλλά και για αιτίες, ώστε να μπορούμε να τις εξαλείψουμε. Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι τα ορυκτά καύσιμα προκαλούν καρκίνο. Το ίδιο και τα φυτοφάρμακα, πολλά από τα οποία είναι βασισμένα σε ορυκτά καύσιμα", τόνισε η 84χρονη που στο παρελθόν πρωτοστατεί εδώ και δεκαετίας σε καθε λογής διαδηλώσεις κατά τη διάρκεια των οποίων έχει, μάλιστα συλληφθεί.

"Ο καρκίνος είναι δάσκαλος και εγώ προσέχω πολύ στα μαθήματα που μου δίνει", υπογραμμίζει στη συνέχεια η σταρ ξεχωρίζονας ως πρώτο από τα μαθήματα τη σημασία της κοινωνίας που πρέπει να έχουμε στο πλευρό μας καθώς και τη σημασία του να προσαρμόζεσαι σε νέες πραγματικότητες.

Καλή δύναμη!

5 κανόνες για αειθαλές στυλ από την 80χρονη Jane Fonda

Τελευταία τροποποίηση στις 30.11.2023 - 16:26