«Αν είχα ξανά εραστή θα έπρεπε να ήταν 20 ετών» λέει η Jane Fonda και εξηγεί γιατί

30.11.2023
«Αν είχα ξανά εραστή θα έπρεπε να ήταν 20 ετών» λέει η Jane Fonda και εξηγεί γιατί
85 ετών είναι η Jane Fonda αλλά... το λέει η ψυχούλα της!

Καλεσμένη της κωμικού Heather McMahan στο podcast της με τίτλο «Absolutely Not» ήταν η Jane Fonda και η συζήτηση στράφηκε και στα προσωπικά της.

Η 85χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός υποστήριξε το όριο ηλικίας που βάζει στους άντρες που θα μπορούσαν να υπάρξουν στο πλάι της σε περίπτωση που σκεφτόταν να βγει ξανά ραντεβού.

«Ντρέπομαι που θα το πω αλλά αν ήταν να έχω εραστή ξανά, θα έπρεπε να ήταν 20 ετών», είπε η Fonda με την οικοδέσποινα να ζητά επεξήγηση. «Και γιατί ειδικά 20;», ρώτησε η McMahan για να ξεσπάσει σε γοερά γέλια όταν άκουσε το «Γιατί δεν μου αρέσει το γερασμένο δέρμα» της καλεσμένης της για απάντηση! «Σε αυτό είμαι μαζί σου. Κάνω ό,τι μπορώ για να διατηρήσω το δικό μου φρέσκο», της απάντησε η κωμικός και το κλιπ έχει γίνει viral. Δες το ΕΔΩ.

Η Jane Fonda δεν «μασάει» αλλά στο διαδίκτυο υπήρξαν ανάμεικες αντιδράσεις στα όσα είπε. Πολύς κόσμος την αποθέωσε αλλά δεν έλειψαν και εκείνοι που τη θεώρησαν «εκτός τόπου και χρόνου», εγκαλώντας την στη... τάξη!

Η Jane Fonda διαγνώστηκε με καρκίνο, ιάσιμης μορφής, πριν από 6 μήνες - "Είναι δάσκαλος ο καρκίνος και προσέχω πολύ στα μαθήματα"

«Θέλω οι νέοι να σταματήσουν να φοβούνται μήπως γεράσουν», είχε υποστηρίξει παλιότερα με πάθος η σταρ του Grace and Frankie. «Αυτό που έχει σημασία δεν είναι η ηλικία, δεν είναι αυτός ο χρονολογικός αριθμός. Αυτό που έχει σημασία είναι η υγεία σου», είχε πει τότε, δηλώνοντας μετανιωμένη για τα liftings που έχει κάνει στη ζωή της

Τελευταία τροποποίηση στις 30.11.2023 - 17:02