Η Jane Fonda αποκαλύπτει τους 5 χρυσούς κανόνες ομορφιάς για κάθε ηλικία και εξηγεί γιατί δεν κάνει άλλο λίφτινγκ

04.08.2022
Η Jane Fonda αποκαλύπτει τους 5 χρυσούς κανόνες ομορφιάς για κάθε ηλικία και εξηγεί γιατί δεν κάνει άλλο λίφτινγκ
Το Χόλιγουντ είχε ανέκαθεν μια εμμονή σχετικά με την ηλικία και την νεανική εμφάνιση, αλλά η κριτική χτυπά συχνότερα τις γυναίκες στη βιομηχανία του θεάματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ηθοποιοί όπως η Paulina Porizkova, η Jane Seymour και τώρα η Jane Fonda προτιμούν με τον δικό τους τρόπο να αντιμετωπίσουν τη γήρανση αντί να τους επιβάλλονται οποιαδήποτε κοινωνικά πρότυπα.

Η Fonda δεν έκρυψε ποτέ το λίφτινγκ του προσώπου της και τα άλλα πραγματάκια που είχε κάνει στο παρελθόν, αλλά στα 84 της χρόνια, λέει τώρα ότι δεν θα κάνει πλαστικές επεμβάσεις στο μέλλον. «Έκανα λίφτινγκ και σταμάτησα γιατί δεν θέλω να φαίνομαι παραμορφωμένη», παραδέχτηκε στη Vogue ενώ αποκάλυψε επίσης ότι «δεν είναι περήφανη για το γεγονός ότι η ίδια είχε κάνει». Αυτή είναι μια τεράστια αλλαγή για τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, η οποία δεν ένιωσε ποτέ ντροπή να συζητήσει για την επέμβαση που είχε κάνει στο πρόσωπο και το σώμα της - αλλά υπάρχει ένας ακόμη μεγαλύτερος λόγος από το να ανησυχεί απλώς για την εμφάνισή της.

5 κανόνες για αειθαλές στυλ από την 80χρονη Jane Fonda

«Θέλω οι νέοι να σταματήσουν να φοβούνται μήπως γεράσουν», υποστήριξε με πάθος η σταρ του Grace and Frankie. «Αυτό που έχει σημασία δεν είναι η ηλικία, δεν είναι αυτός ο χρονολογικός αριθμός. Αυτό που έχει σημασία είναι η υγεία σου». Θέλει η Gen Z να καταλάβει ότι η γήρανση είναι προνόμιο και ότι δεν χρειάζεται να διορθώνεις συνεχώς τις αισθητικές πτυχές — είναι πιο σημαντικό να συμπεριφέρεσαι καλά στο σώμα σου. «Τώρα, δεν ξέρω αν αν θα το έκανα. Αλλά το έκανα. Το παραδέχομαι, και μετά λέω, εντάξει, μπορείς να εθιστείς. Μη συνεχίσεις να το κάνεις», συμβουλεύει η Fonda.

Πέθανε ο Peter Fonda: Συγκινεί η περιγραφή της αδελφής του, Jane, για τις τελευταίες του στιγμές

Οι χρυσοί κανόνες ομορφιάς για κάθε ηλικία

Τώρα η δημοφιλής ηθοποιός κρατά τη ρουτίνα ομορφιάς της αρκετά απλή - και φαίνεται υπέροχη. «Δεν κάνω πολλές περιποιήσεις προσώπου. Δεν ξοδεύω πολλά χρήματα σε κρέμες προσώπου ή κάτι τέτοιο, αλλά παραμένω ενυδατωμένη, κοιμάμαι, κινούμαι, μένω μακριά από τον ήλιο και έχω καλούς φίλους που με κάνουν να γελάω», είπε. «Το γέλιο είναι επίσης καλό πράγμα». Η Fonda ελπίζει ότι οι γυναίκες (και οι άνδρες) θα λάβουν υπ' όψιν τους την έκκλησή της σχετικά με τις αρνητικές συνέπειες της αισθητικής χειρουργικής, επειδή δεν είναι πάντα η ιδανική λύση για τη γήρανση.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.11.2023 - 16:26