Gwyneth Paltrow- Dakota Johnson: Η πρώην και η νυν του Chris Martin είναι πολύ καλές φίλες και αυτή η φωτογραφία το αποδεικνύει

Gwyneth Paltrow- Dakota Johnson: Η πρώην και η νυν του Chris Martin είναι πολύ καλές φίλες και αυτή η φωτογραφία το αποδεικνύει
Με τα χρόνια, η Gwyneth Paltrow και ο πρώην σύζυγός της Chris Martin έχουν αποδείξει ότι έχουν δημιουργήσει μια από τις πιο ταιριαστές οικογένειες του Χόλιγουντ. Εξάλλου, ακόμη και στην περίφημη δήλωση «συνειδητής αποσύνδεσης» το 2014, το ζευγάρι παραδέχτηκε ότι ήταν «πιο κοντά από ποτέ». Αυτό πάει να πει ωριμότητα!

Από τότε που χώρισαν, το ζευγάρι ξεκίνησε για να ανακαλύψει την από κοινού γονική μέριμνα καθώς και να επιδιώξει διαφορετικές σχέσεις. Ενώ η Paltrow έχει παντρευτεί από το 2018 τον τηλεοπτικό παραγωγό Brad Falchuk, o frontman των Coldplay βγαίνει με την ηθοποιό Dakota Johnson από το 2017.

4 διάσημα πρώην ζευγάρια που εξακολουθούν να είναι στενοί φίλοι και μετά τον χωρισμό

Και, όπως θα έκανε κάθε ώριμο ζευγάρι, η Paltrow έχει την καλύτερη σχέση με την Johnson. Πρόσφατα μάλιστα, απέδειξε τη φιλία τους σε ένα γλυκό Instagram Story. Απαντώντας σε ορισμένες ερωτήσεις των followers της, η Paltrow μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία της και της Johnson να κρατιούνται χέρι-χέρι ενώ περπατούν με ταιριαστά ρούχα.

Στη φωτογραφία, η Paltrow και η Johnson είναι και oι δύο με τζιν παντελόνι και πράσινα σακάκια. Ενώ η Paltrow φοράει ένα γκρι σκουφάκι, η σταρ του Cha Cha Slide προστατεύεται από το κρύο με ένα καπέλο του μπέιζμπολ.

dakota.jpg

5 διάσημοι που είναι φίλοι με τους πρώην των συντρόφων τους

Πριν από τη γλυκιά τους φωτογραφία μαζί, η Paltrow μίλησε για την Johnson σε ένα Instagram Q&A πριν από μερικούς μήνες. «Είμαστε πραγματικά πολύ καλές φίλες», είπε. «Την αγαπώ τόσο πολύ. Είναι ένας αξιολάτρευτος, υπέροχος άνθρωπος».

Τελευταία τροποποίηση στις 01.12.2023 - 10:31