4 διάσημα πρώην ζευγάρια που εξακολουθούν να είναι στενοί φίλοι και μετά τον χωρισμό

06.08.2023
4 διάσημα πρώην ζευγάρια που εξακολουθούν να είναι στενοί φίλοι και μετά τον χωρισμό
Gwyneth Paltrow Chris Martin
Αν έχεις βιώσει κάποιο διαζύγιο θα ξέρεις καλά ότι το να διατηρείς καλές σχέσεις με τον πρώην σύντροφό σου δεν είναι τόσο εύκολο, πόσο μάλλον να συνεχίσεις να είσαι κολλητή του.

Ωστόσο, το να παραμένεις φίλη με έναν πρώην για «πρακτικούς λόγους» ιδιαίτερα όταν υπάρχουν παιδιά, μπορεί να οδηγήσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το να αφήσετε με τον πρώην σύντροφο σου στην άκρη τις διαφορές και να έρθετε κοντά για να διατηρήσετε έναν ιδιαίτερο δεσμό είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είστε ευγνώμονες και να το εκτιμάτε, ειδικά αν έχετε μαζί παιδιά. Το παράδειγμα δίνουν οι 4 παρακάτω διάσημες που διατηρούν άριστες σχέσεις με τους πρώην συζύγους τους και μερικές ήρθαν ακόμα πιο κοντά μετά τον χωρισμό τους..

Heidi Klum και Seal

seal.jpg

Η Heidi Klum και ο Seal συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε ένα λόμπι ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη το 2004. Όταν κοίταξαν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον, ένιωσαν αμοιβαία έλξη. Ο Seal είπε: «Ήταν η καλοσύνη στο χαμόγελό της που με ώθησε να νιώσω ότι δεν είχα δει καμία πιο όμορφη». Ωστόσο, τελείωσαν τα «εφτά πολύ αγαπημένα, πιστά και ευτυχισμένα χρόνια γάμου» τους το 2012 και έχουν παραμείνει από τότε φίλοι.

Heidi Klum: Σπάνιες πόζες με τον σύζυγό της, τον πατέρα της κόρης της και δύο ακόμη πρώην του - Ναι, η μία είναι η Naomi

Βρέθηκαν και πάλι μαζί δημόσια στο America's Got Talent [φωτό επάνω] και ενθουσιάστηκαν πολύ που θα συνεργάζονταν. «Μου αρέσει να γελάω με τον Seal στο AGT!». Μάλιστα ήταν και δική της ιδέα να αφήσει τον Seal να έρθει στο σόου μαζί με τα παιδιά τους.

Monica Bellucci και Vincent Cassel

{https://www.instagram.com/p/B13sy77iEc_/}

Η Monica Bellucci και ο Vincent Cassel «ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά» το 1995 στα γυρίσματα του The Apartment και έχουν μαζί δύο όμορφα παιδιά. Ωστόσο, το ειδύλλιό τους τελείωσε το 2013. «Μα πάντα θα υπάρχει αγάπη μεταξύ μας. Ακόμα κι αν οι δρόμοι μας αλλάξουν, ο Vincent και εγώ θα είμαστε πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον», έχει πει η ηθοποιός. Όλοι γνωρίζουμε ότι η αγάπη δεν φεύγει απλά και το πιστεύουν και αυτοί.

Η Monica Bellucci ζευγάρι με τον Tim Burton - Αυτή κι αν είναι είδηση

«Πάντα αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον με σεβασμό, με αληθινά συναισθήματα και χωρίσαμε με τον ίδιο τρόπο. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για πολεμικό διαζύγιο και άγνωστες πλευρές που πρέπει να αποκαλυφθούν. Η αγάπη δεν εξαφανίζεται, αλλάζει. Πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν, αλλά η οικογένειά μας θα παραμείνει πάντα άθικτη».

Gwyneth Paltrow και Chris Martin

{https://www.instagram.com/p/BRJI84zgvBc/}

Η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin γνωρίστηκαν στα παρασκήνια σε μια συναυλία των Coldplay το 2002. Έχουν μαζί δύο παιδιά και η Gwyneth πιστεύει ότι «ήταν γραφτό να είμαστε μαζί και να έχουμε τα παιδιά μας, αλλά η σχέση μας είναι πολύ καλύτερη έτσι: φίλοι και οικογένεια».

Gwyneth Paltrow: Η νέα φωτογραφία με τον γιο της και η απίστευτη ομοιότητά με τον πατέρα του

Πριν καν ανακοινώσουν τον χωρισμό τους, έκαναν μαζί διακοπές στις Μπαχάμες με τα παιδιά τους, πιασμένοι χέρι χέρι. «Υπάρχει πολλή αγάπη. Δεν υπάρχει κάποιο σκάνδαλο», είπε τότε ο Μartin. Αν και μετά το διαζύγιο υπήρξαν δύσκολες στιγμές ωστόσο, η Gwyneth πιστεύει ότι δεν ταίριαζαν ο ένας με τον άλλον και τώρα πλέον βλέπει τον Μartin ως αδελφό της και μέλος της οικογένειας.

Anna Faris και Chris Pratt

pratt.jpg

Η Anna Faris και ο Chris Pratt παντρεύτηκαν το 2009 και χώρισαν το 2018, αλλά η φιλία τους συνεχίζει να είναι στενή παρόλο που ο γάμος τους τελείωσε. «Οι οικογένειές μας έρχονται πολύ πιο κοντά με τον καιρό και το εκτιμώ πολύ αυτό. Με προστατεύουν πολύ και θέλω να είμαι πολύ προστατευτικός απέναντί τους» έχει πει ο Chris Pratt .

Η Faris είναι, μάλιστα, θαυμάστρια της σημερινής συζύγου του πρώην της, Katherine Schwarzenegger και λέει ότι είναι «Υπέροχη. Λατρεύω το πώς είναι με τον γιο μας». Μάλιστα συνεχάρη τον Pratt για τον αρραβώνα, λέγοντας: «Είμαι τόσο χαρούμενη και για τους δυο σας! Συγχαρητήρια!».

Τελευταία τροποποίηση στις 05.08.2023 - 16:39