Heidi Klum: Σπάνιες πόζες με τον σύζυγό της, τον πατέρα της κόρης της και δύο ακόμη πρώην του - Ναι, η μία είναι η Naomi

29.05.2022
Heidi Klum: Σπάνιες πόζες με τον σύζυγό της, τον πατέρα της κόρης της και δύο ακόμη πρώην του - Ναι, η μία είναι η Naomi
Αν το "Σουδία γίναμε" είχε πρόσωπο, κάπως έτσι θα ήταν, αυτές τις μέρες. H Heidi Klum ποζάρει όλο χαμόγελα με τον, σύζυγό της, Tom Kaulitz, τον πατέρα της Leni, Flavio Briatore, τη Naomi Campbell, επί χρόνια σύντροφο εκείνου και την Elisabetta Gregoraci, πρώην σύζυγο του Briatore και μητέρα του δεύτερου παδιού του!

Όλα αυτά συμβαίνουν και καταγράφονται στον φακό στο Μονακό, στο πλαίσιο του φετινού Gran Prix της Formula 1 που εξελίσσεται αυτές τις μέρες.

Ο ισχυρός άντρας της Formula 1 είχε κοντά του τις πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής του, οι οποίες, απέδειξαν περίτρανα ότι δεν έχουν απολύτως τίποτα να χωρίσουν. Είναι παράξενο, όμως. Γιατί η ιστορία έχει ως εξής:

Η σχέση του Flavio Briatore με τη Naomi προηγήθηκε των άλλων δύο (1998 - 2003). Ήταν μεγάλη και δυνατή, όμως δεν κατέληξε σε γάμο -παρά, όπως λέγεται, τον διακαή πόθο της μαύρης γαζέλας και ο λόγος ήταν η Heidi - ή, έστω, η αφορμή!

Στη συνέχεια στη ζωή του Briatore (και για πολύ γρήγορα, 2003 - 2004) ήρθε η Heidi η οποία, όπως αποκάλυψε πέρσι, στα 17α γενέθλια της κόρης της, όταν περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria' s Secret το 2003 ήταν έγκυος σ' εκείνη.

Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη, όμως η σχέση με τον Flavio έληξε άδοξα. Λίγους μήνες αργότερα και ούσα ήδη έγκυος, εκείνη γνώρισε τον Seal τον οποίο πάντα ανέφερε ως πατέρα της Leni και με τον οποίο στη συνέχεια έκανε ακόμη τρία παιδιά. Ο Briatore αναγνώρισε την κόρη του, όμως ουδέποτε ασχολήθηκε μαζί της, εξ ου και εκείνη έχει το επίθετο της μητέρας της.

Φαίνεται όμως ότι η σχέση των δύο "πρώην" έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Σε συνέχεια της ιστορίας, ο Briatore παντρεύτηκε το μοντέλο Elisabetta Gregoraci με την οποία έκαναν έναν γιο, τον 12χρονο, σήμερα Nathan Falcon. Το ζευγάρι έχει χωρίσει από το 2017 και εκείνη έχει παντρευτεί ξανά και έχει ακόμη ένα παιδί, όμως οι σχέσεις τους είναι άριστες.

Και φτάνουμε στο σήμερα, όπου, όπως φαίνεται, έχουν όλα μπει στην άκρη και όλοι οι πρωταγωνιστές αυτού του "σίριαλ" έχουν φτάσει σε ένα σημείο όπου μπορούν να ποζάρουν όλοι μαζί όλο χαμόγελα.

Ιδού και αυτό που μένει είναι να φανεί (τουλάχιστον, δημοσίως) αν έχει αποκατασταθεί και η σχέση της Leni με τον πατέρα της.