Δάκης: Συγκινούν τα "αντίο" των φίλων του στα social media

30.05.2022
Δάκης: Συγκινούν τα "αντίο" των φίλων του στα social media
Ο Δάκης έφυγε από τη ζωή χθες (29/5/2022) χτυπημένος από τον καρκίνο. Η είδηση για τον θάνατό του γέμισε με θλίψη τους απανταχού θαυμαστές, φίλους και συνεργάτες του και τα social media με τη μορφή και τη φωνή του. Αμέτρητες οι αφιερωμένες σ' εκείνον αναρτήσεις με λόγια αγάπης και σεβασμού, πάνω απ' όλα στον άνθρωπο -που πάντα ξεχώριζε για το ήθος και τον χαρακτήρα του- και μετά για τον καλλιτέχνη που όλοι αγαπήσαμε. Ιδού μερικές που ξεχωρίσαμε.

«Καλό ταξίδι γλυκέ μου Δάκη, υπέροχε άνθρωπε… Θα θυμόμαστε πάντα την όμορφη φωνή, τα αστεία και την αγάπη σου για ζωή», γράφει στη λεζάντα πλάι στην κοινή τους φωτογραφία που μοιράστηκε ο Χρήστος Δάντης.

Ο Tonis Sfinos, κατά κόσμον, Θάνος Κιούσης, αποχαιρέτησε τον Δάκη με δυο φωτογραφίες και μια ανάμνηση από τη συνεργασία τους.

«Θυμάμαι την πρωτη φορά που ήθελα να συνεργαστούμε μου είπες στο τηλέφωνο :"θελω να σε γνωρισω απο κοντά να δω τι άνθρωπος εισαι.." και έτσι έγινε. Μακάρι να σε γνώριζα πολλά χρόνια πριν και να χόρταινα την φιλία μας αλλά κρατώ το ζεστό σου χαμόγελο την καλή σου καρδιά και κατάλαβα και γω τι άνθρωπος ήσουν. Σε αγκαλιάσαμε με τα τραγούδια σου και το ήθος σου θα εισαι παντα δίπλα στη σκηνή μαζι μας... Καλό ταξίδι φιλε...», γράφει χαρακτηριστικά.

Η Πέγκυ Ζήνα αποχαιρέτησε τον Δάκη με ένα story στο οποίο τον αποκάλεσε «αιώνιο έφηβο» και τόνισε πως θα θυμάται πάντα την ευγένεια και την καλή του ψυχή.

«Είχα την τύχη, εκτός από μεγάλος θαυμαστής σου, να γίνω και κάποια στιγμή συνεργάτης σου! ΚΥΡΙΟΣ! Καλό ταξίδι αγαπημένε μου!», γράφει με συγκίνηση ο Μάρκος Σεφερλής και μοιράζεται μια κοινή τους φωτογραφία.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποχαιρέτησε τον φίλο και συνεργάτη του με το τραγούδι που ηχογράφησαν μαζί τον περασμένο Οκτώβριο, το τελευταίο τραγούδι που ηχογράφησε ο Δάκης πριν το μεγάλο ταξίδι.

«Ο ΔΑΚΗΣ ,ο ευγενής ,ο ταπεινός αριστοκράτης. Μορφή στο ελληνικό τραγούδι. Με μέτρο τη γνώση και την ευαισθησία. Μας έφυγε έτσι όπως έζησε με τον διακριτικό του τρόπο. Σ ευχαριστούμε. Το τραγούδι αυτο δημιουργήθηκε πριν 7 μηνες είναι το τελευταίο του ηχογράφημα», διαβάζουμε στη λεζάντα.

Και ο Κώστας Μακεδόνας αποχαιρέτησε τον Δάκη με μία ανάρτηση


«Ευγενής, καλοσυνάτος, αξιοπρεπής και Αλεξανδρινός... Σπουδαίος τραγουδιστής και πολύ αγαπημένος από όλους μας. Ο Δάκης μας, έφυγε. Πάει να συναντήσει τους άλλους σπουδαίους. Πάει να ξεκουραστεί...», γράφει ο Γιάννης Κότσιρας και μοιραζεται μια φωτογραφία των δυο τους μαζί με τον Δημήτρη Μπάσση και τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο!

Με stories είπαν το "αντίο" τους και οι Έλενα Παπαρίζουν, Πάνος Κιάμος και Φαίη Σκορδά.