Δάκης: Ο αγαπημένος ερμηνευτής που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών

29.05.2022
Δάκης: Ο αγαπημένος ερμηνευτής που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών
Ύστερα από έντονη φημολογία σχετικά με την κατάσταση της υγείας του τον τελευταίο καιρό, ο Δάκης, ο τραγουδιστής με το πλατύ χαμόγελο και την αισθαντική φωνή έφυγε από τη ζωή. Την είδηση έκανε γνωστή η Λουκίλα Καρρέρ, δημοσιογράφος και σύζυγος του Μίμη Πλέσσα.

Ο Δάκης είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια και, όπως είχε γίνει γνωστό τελευταία, χωρίς, όμως, να δίνονται περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα, έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Κάποια στιγμή, ο θρυλικός χορευτής Τάκης Σαγιόρ είχε αποκαλύψει ότι ο Δάκης είχε φτάσει να ζυγίζει 42 κιλά και ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν, πια, μη αναστρέψιμη. Η καλή του φίλη Λουκίλλα Καρρέρ, τότε, είχε αντιδράσει λέγοντας ότι ο Δάκης παλεύει και και ότι δίνει τη μάχη του με αξιοπρέπεια. Σήμερα όμως είναι εκείνη που έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση.


Στην Αυγή του καλοκαιριού διάλεξες να φύγεις ψυχούλα μου…. Εσύ που μας εκανες να λατρέψουμε τα καλοκαίρια….. τόσα καλοκαίρια…. Ξεκουράσου….θα σ’αγαπω πάντα…για πάντα…πολύ…
«Αυτό το καλοκαίρι το περίμενα
με δίχως ένα σύννεφο
με δίχως στεναχώρια
Αλλ' όμως δε με ζέστανε ο ήλιος του
γιατί το πέρασα από σένα χώρια…»

"Τόσα καλοκαίρια", "Μίλα μου", "Κορίτσι στάσου να σου πω", "Μια σου λέξη", "Εκείνο το πρωί στην Κηφισιά" και πόσα άλλα! Αμέτρητες οι επιτυχίες που αγάπησαν, χόρεψαν και τραγούδησαν γενιές ολόκληρες. Πόσοι και πόσοι έρωτες δεν ξεκίνησαν με υπόκρουση τη δική του φωνή! Πόσα πάρτι δεν ντύθηκαν με το δικό του μπριο.

Ο Δάκης δεν είναι πια εδώ, όμως το αποτύπωμά του στο ελληνικό πεντάγραμμο θα μείνει για πάντα. Και το σίγουρο είναι ότι σήμερα ειδικά, τα social media θα γεμίσουν ξανά από τη φωνή και τη μορφή του.

Καλό ταξίδι.