Η Ολυμπία Κρασαγάκη αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο - Η συγκινητική ανάρτηση και τα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης

29.05.2022
Η Ολυμπία Κρασαγάκη αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο - Η συγκινητική ανάρτηση και τα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε η Ολυμπία Κρασαγάκη να ενημερώσει τον κόσμο για τη μάχη που ξεκίνησε να δίνει με τον καρκίνο και το έκανε με έναν τρόπο που, πραγματικά, εμπνέει

Η καταξιωμένη και πολυβραβευμένη ελληνίδα φωτογράφος διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο και μοιράστηκε τα νέα με τους πολυάριθμους followers της στο Instagram.

Η φωτογραφία με την οποία συνόδευσε το κείμενό της είχε, επίσης, τη δική της βαρύτητα καθώς πρόκειται για ένα κολάζ με την εικόνα του εμβληματικού πίνακα του πίνακα "Το κορίτσι με το μαργαριταρένιο σκουλαρίκι" του Johannes Vermeer από τη μία και μία δική της με τα ρούχα του χειρουργείου από την άλλη.

«Έτσι ξαφνικά, εκεί που δεν τον περιμένεις, εκεί που δεν τον αναζητάς, έρχεται και σου αλλάζει την ψυχοσύνθεση, την ζωή την ίδια. Δεν ξέρεις ποτέ τι εκπλήξεις σου επιφυλάσσει. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτός είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας ή ο καρκίνος. Αποφασίζω λοιπόν, με ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και με ένα χαμόγελο, να αποδεχτώ τον καρκίνο, που τόσο φοβόμαστε να κατονομάσουμε.
“Life is fantastic” έλεγε ο David Bowie και εγώ λέω “La Vie est Belle!», γράφει στη λεζάντα η Ολυμπία Κρασαγάκη και ιδού η ανάρτησή της ως είχε:

Εκτός από τη σταθερή ανάρτηση αυτή, η ελληνίδα φωτογράφος μοιράστηκε ακόμη μία φωτογραφία στα stories της που ενδέχεται να αποκαλύπτει το είδος του καρκίνου που αντιμετωπίζει. Ένα άγαλμα με ένα σημάδι πάνω από το στήθος βλέπουμε και υποθέτουμε ότι η διάγνωση αφορά καρκίνο του μαστού, λοιπόν!

Τα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης ήρθαν αμέτρητα κάτω από την ανάρτηση και από αυτά ξεχωρίζουμε το σχόλιο της Ιωάννας Παλιοσπύρου η οποία έχει συνάψει μία πολύ στενή σχέση με τη φωτογράφο καθώς ήταν εκείνη που κατέγραψε βήμα βήμα την απελευθερωτική απόφασή της να βγάλει τη μάσκα και να ξανασυστηθεί στον κόσμο και στον εαυτό της τον ίδιο.

«Ποσό σημαντικό που το επικοινωνείς. Για εσένα! Είμαι δίπλα σου. Ξέρω πως θα το ξεπεράσεις! ❤️🙏🏼», γράφει η Ιωάννα Παλιοσπύρου και ιδού μερικά ακόμη από τα μηνύματα που ξεχωρίσαμε.