Jennifer Aniston: Η αποκάλυψη που έκανε στο Ellen DeGeneres Show για τον γάμο της με τον Brad Pitt

29.05.2022
Jennifer Aniston: Η αποκάλυψη που έκανε στο Ellen DeGeneres Show για τον γάμο της με τον Brad Pitt
Η Ellen DeGeneres ζήτησε μια συμβουλή από τη φίλη της Jennifer Aniston σχετικά με το πώς να αντιμετωπίσει το τέλος του Ellen DeGeneres Show, το οποίο ολοκληρώθηκε πρόσφατα ύστερα από 19 σεζόν! Η παρουσιάστρια του talk show πήρε μια απάντηση που μάλλον δεν περίμενε από την πρώην σταρ των Friends. Και αυτή ήταν ένα σπάνιο σχόλιο για το διαζύγιό της με τον Brad Pitt.

Η DeGeneres ρώτησε την Jennifer Aniston στην τελευταία της εκπομπή, «Θέλω να μιλήσεις για το τέλος του Friends. Πώς το αντιμετώπισες αυτό;» Η Aniston απάντησε με έναν αναπάντεχο τρόπο: «Λοιπόν, πήρα διαζύγιο και πήγα για θεραπεία», αναφερόμενη στον χωρισμό της με τον Brad Pitt, με το κοινό να γελά. «Και μετά έκανα μια ταινία που ονομάζεται The Break-Up». Η DeGeneres φαινόταν λίγο σοκαρισμένη στην αρχή, αλλά στη συνέχεια χαμογέλασε. Η σταρ του Morning Show συνέχισε, «Απλώς είπα: “Ξέρετε τι, παιδιά;” Ας το κάνουμε αυτό ένα εντελώς νέο κεφάλαιο. Ας τελειώσουμε τα πάντα και ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Λειτούργησε τέλεια».

Ενώ η Aniston το κάνει να φαίνεται σαν να ήταν μια απλή διαδικασία, προφανώς ήταν ένας επώδυνος χωρισμός που απασχολούσε τον Τύπο για πάνω από μια δεκαετία, με ένα ερωτικό τρίγωνο που περιελάμβανε την Angelina Jolie. Με την πάροδο του χρόνου, αυτές οι πληγές έχουν επουλωθεί και το πρώην ζευγάρι φαίνεται να έχει μια φιλική σχέση - όχι για να διευκολύνει μια συμφιλίωση όπως θέλουν ορισμένοι θαυμαστές, αλλά γιατί έχουν μια εκτίμηση για την κοινή τους ιστορία.

«Οι γάμοι μου [με τον Brad και τον Justin Theroux] ήταν πολύ επιτυχημένοι, κατά την προσωπική μου γνώμη», είπε στο ELLE το 2018. «Και όταν τελείωσαν, ήταν μια επιλογή που έγινε γιατί εμείς επιλέξαμε να είμαστε ευτυχισμένοι και μερικές φορές η ευτυχία δεν υπάρχει πια μέσα σε αυτή τη συμφωνία».

Η DeGeneres πιθανότατα δεν θα ακολουθήσει το μονοπάτι της Aniston μετά τους Friends, αλλά σίγουρα πήρε μια αποκαλυπτική απάντηση για το πόσο θυελλώδης ήταν αυτή η στιγμή για εκείνη.

Jennifer Aniston σε Brad Pitt: "Μωρό μου, σ' αγαπάω" - Ένα σπάνιο τηλεοπτικό στιγμιότυπο των διάσημων "πρώην" [video]

Για την ιστορία, η εμφάνιση της Aniston στο τελευταίο show της Ellen μόνο τυχαία δεν ήταν καθώς η ελληνικής καταγωγής σταρ ήταν η πρώτη -ever- καλεσμένη της στην πρώτη σεζόν. Μία ακόμη στιγμή που είχε μεγάλο ενδιαφέρον στο ιστορικό φινάλε ήταν μία μεταξύ της Jen και της Billie Eillish που είχε σχέση με την ηλικία των δυο τους!

Στο παρακάτω βίντεο, ολόκληρη η τελευταία εμφάνιση της Jennifer Aniston στην εκπομπή της Ellen DeGeneres.