Η Ρέα Τουτουντζή ποζάρει με τη Νόνη Δούνια και δίνει την καλύτερη συμβουλή

03.08.2023
Η Ρέα Τουτουντζή ποζάρει με τη Νόνη Δούνια και δίνει την καλύτερη συμβουλή
Δύο από τις πιο όμορφες γυναίκες που πέρασαν από τον χώρο του ελληνικού μόντελινγκ μεγαλω΄νουν και αγκαλιάζουν την ηλικία τους με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Διακοπές στα Κύθηρα για τη Ρέα Τουτουντζή η οποία μοιράζεται φωτογραφίες από τις όμορφες μέρες της. Κοντά της βρέθηκε και η Νόνη Δούνια. Οι δυο γυναίκες παραμένουν καλές φίλες ύστερα από τα χρόνια συνεργασίας τους στις πασαρέλες.

Η Ρέα, που έχει ασπαστεί το γκρι στα μαλλιά της εδώ και καιρό, και η Νόνη, πόζαραν χαμογελαστές για μία selfie που δεν χρειάζεται κανένα φίλτρο.

i-rea-toutountzi-pozarei-me-ti-noni-doynia-kai-dinei-tin-kalyteri-symvouli.jpg

Νόνη Δούνια: Της απέδωσαν τον όρο celebrity, δεν συμφωνεί και αντέδρασε δημόσια - Και πολύ καλά έκανε

Λίγο αργότερα είδαμε μια ξεχωριστή ανάρτηση από τη Ρέα Τουτουντζή η οποία δίνει την πιο to the point συμβουλή σε ο΄λους.

«Να αγαπάτε τον εαυτό σας, να απολαμβάνετε Την κάθε στιγμή. Και μην ξεχνάτε Να βάζετε αντηλιακό😘», γράφει η Ρέα και ναι, έχει δίκιο σε όλα.

{https://www.instagram.com/p/CveweSEob7Y/?img_index=1}

Jennifer Aniston: Αυτό είναι το ρατσιστικό, ως προς την ηλικία, κομπλιμέντο που την τρελαίνει - Δεν έχει κι άδικο

Τον περασμένο Μάιο, η Ρέα Τουτουντζή έγινε 49 ετών και το γιόρτασε με μια ξεχωριστή ανάρτηση.

{https://www.instagram.com/p/Csv_ogjIl3G/}

Επανήλθε πολύ σύντομα βέβαια, εξαιτίας ενός σχολίου που έκανε follower για τα μαλλιά της. Και δεν κρατήθηκε!

«Για ποιο λόγο τα έχω αφήσει στο φυσικό μου και ότι με αδικούν γιατί με μεγαλώνουν και πως μου αφήνει το μήνυμα καλοπροαίρετα», έγραφε η γυναίκα και ιδού η απάντηση που πήρε:

Γιατί δείχνω νεότερη από τους γονείς μου από τότε που ήταν στην ίδια ηλικία με τη δική μου; Αυτοί είναι οι 4 λόγοι

«Εγώ λοιπόν, καλοπροαίρετα, θα απαντήσω ότι καλό θα ήταν, όσον αφορά στην εμφάνιση κάποιου άλλου, να κρατάμε την γνώμη μας για τον εαυτο μας. Και πλέον αυτές οι αδιακρισίες είναι στα πλαίσια της κακής συμπεριφοράς, το λιγοτερο. Κι επίσης, το στερεότυπο του ότι οι γυναίκες πρέπει να συντηρούμαστε ως 20 χρονών σε όλες τις ηλικίες, εμένα προσωπικά δε μου ταιριάζει. Είμαι περήφανη για την ηλικία μου! 49 έφτασα και είμαι περήφανη για το χρώμα των μαλλιών μου που ασπρίζει και είμαι περήφανη για τις ρυτίδες μου, είμαι περήφανη που το δέρμα / το σώμα μου μέσα κι έξω αλλάζει, γιατί αυτό σημαίνει ότι έχω το δώρο της ζωής! Κι αυτό σημαίνει πως είμαι ακόμα εδώ και θα το ευχαριστηθώ και θα το ζήσω όπως θέλω κι επιλέγω εγώ, για πάρτη μου. Δε συνηθίζω να απαντάω, είναι Όμως ένα θέμα πλέον που πρέπει να πάψει γιατί αυτό το είδος bullying συμβαίνει μόνο Στις γυναίκες Και τις περισσότερες φορές από γυναίκες, που το θεωρώ άθλιο». Σωστή (και κούλα) η Ρέα!

{https://www.instagram.com/p/CtT9F3gIncQ/}

Και η Νόνη Δούνια, όμως, ασπάζεται το au naturel look κι εμείς τις «χειροκροτάμε» αμφότερες!

{https://www.instagram.com/p/CvZH31EIf-t/}

Τελευταία τροποποίηση στις 03.08.2023 - 18:02