Γιατί δείχνω νεότερη από τους γονείς μου από τότε που ήταν στην ίδια ηλικία με τη δική μου; Αυτοί είναι οι 4 λόγοι

Γιατί δείχνω νεότερη από τους γονείς μου από τότε που ήταν στην ίδια ηλικία με τη δική μου; Αυτοί είναι οι 4 λόγοι
Σίγουρα θα σου έχει τύχει να κοιτάξεις φωτογραφικά άλμπουμ των γονιών σου και να συγκρίνεις τις γυμνασιακές φωτογραφίες τους με τις δικές σου από την ίδια περίοδο. Γιατί φαίνονται μεγάλοι και σοβαροί σε αυτή την ηλικία, ενώ εσύ φαίνεσαι πιο νέα και φρέσκια;

Υπάρχουν πολλές λογικές εξηγήσεις για αυτό και είναι αλήθεια ότι ο κόσμος γενικότερα δείχνει πραγματικά νεότερος χρόνο με το χρόνο. Γιατί όμως οι σημερινοί νέοι φαίνονται πολύ νεότεροι από τους γονείς τους από τότε που ήταν στην ίδια ηλικία; Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις.

4 τρόποι με τους οποίους οι γονείς σου μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σου

Οι νέοι επιλέγουν επαγγέλματα που δεν έχουν καμία σχέση με τη σκληρή σωματική εργασία

Οι νέοι αρχίζουν να σκέφτονται το μελλοντικό τους επάγγελμα όσο είναι ακόμη στο σχολείο. Καταλαβαίνουν ότι μόνο μια απαιτούμενη ειδικότητα μπορεί να προσφέρει ένα άνετο επίπεδο διαβίωσης. Επιπλέον, οι νέοι νοιάζονται για την υγεία τους, γι' αυτό και δεν θέλουν να κάνουν εργασίες που μπορεί να βλάψουν την υγεία τους. Αυτός είναι ο λόγος που συνεχίζουμε να βλέπουμε περισσότερους ειδικούς στον τομέα της πληροφορικής, του μάρκετινγκ και των οικονομικών. Αυτά τα επαγγέλματα είναι πάντα σε ζήτηση και αμείβονται πολύ καλά.

Επιπλέον, τα επαγγέλματα που επικεντρώνονται στο γραφείο περιορίζουν τη σκληρή σωματική εργασία και τις άσχημες συνθήκες εργασίας, οπότε αυτό το είδος εργασίας κάνει πολύ λιγότερη ζημιά στο σώμα σου.

Έχει βελτιωθεί κατακόρυφα η ποιότητα των καλλυντικών και των αντηλιακών

Η ποιότητα και η επιλογή των καλλυντικών αλλάζουν κάθε χρόνο, ενώ η σωστή και τακτική περιποίηση της επιδερμίδας γίνεται καθημερινότητα για τις περισσότερες γυναίκες. Ταυτόχρονα, τα αντηλιακά φίλτρα δεν υπάρχουν μόνο στα αντηλιακά λάδια, αλλά το «SPF» μπορεί πλέον να παρατηρηθεί σε ενυδατικές κρέμες, βάσεις μακιγιάζ, ακόμη και σε πούδρες μακιγιάζ. Δεδομένου ότι η προστασία από τις ακτίνες του ηλίου επεκτείνει τη νεότητα του δέρματος, η εμφάνιση των σύγχρονων γυναικών παραμένει φρέσκια και νεότερη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πώς η σχέση σου με τη μητέρα σου αλλάζει με τα χρόνια

Η βιολογική γήρανση επιβραδύνεται

Δεν είναι μόνο η έννοια της γήρανσης που έχει αλλάξει: πριν από 150-200 χρόνια ένα άτομο 50 ετών θεωρούνταν ηλικιωμένο και σήμερα αποκαλείται μεσήλικας. Έχεις παρατηρήσει ότι μερικοί άνθρωποι έχουν ήδη γκρίζα μαλλιά και απαλές ρυτίδες γύρω στην ηλικία των 30, ενώ άλλοι μοιάζουν ακόμα με παιδιά σχολείου στην ίδια ηλικία; Όλα αυτά είναι επειδή κάθε άνθρωπος έχει το δικό του βιολογικό ρολόι, που σπάνια συμπίπτει με την πραγματική του ηλικία. Αμερικανοί ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η βιολογική γήρανση τα τελευταία χρόνια γίνεται πιο αργή, γι' αυτό και οι επόμενες γενιές δείχνουν περισσότερο νέες.

{https://twitter.com/savvysavageee/status/932098343672733699}

Έχουμε περισσότερες ευκαιρίες να διασκεδάσουμε

Τα θετικά συναισθήματα παρατείνουν πραγματικά τη ζωή μας και μας βοηθούν ακόμη και να αντιμετωπίσουμε τις ασθένειες. Επιπλέον, τα άτομα με θετική προοπτική είναι λιγότερο επιρρεπή στο άγχος, το οποίο, όπως κάθε άλλη ασθένεια, μας γερνάει και προσθέτει περισσότερες ρυτίδες.

Η σημερινή νεολαία ξέρει να χαίρεται, να ταξιδεύει, να κάνει μια δουλειά που της αρέσει, να συνειδητοποιεί τις δημιουργικές της δυνατότητες, να επικοινωνεί και να κάνει φίλους με ανθρώπους από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη. Τώρα υπάρχουν πολλοί περισσότεροι τρόποι για να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου. Οι νέες γενιές θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο και να χαρούν, πράγμα που σημαίνει ότι διατηρούν την οξύτητα και τη διαύγεια του μυαλού τους για περισσότερο και αυτό αντικατοπτρίζεται και στην εμφάνισή τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.06.2023 - 10:06