Jennifer Aniston: Αυτό είναι το ρατσιστικό, ως προς την ηλικία, κομπλιμέντο που την τρελαίνει - Δεν έχει κι άδικο

09.06.2023
Jennifer Aniston: Αυτό είναι το ρατσιστικό, ως προς την ηλικία, κομπλιμέντο που την τρελαίνει - Δεν έχει κι άδικο
(Photo by Steve Granitz/FilmMagic)
Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει το σχόλιο που την ενοχλεί περισσότερο από καθετί όταν κάποιος θέλει να κάνει κάποια φιλοφρόνηση για την ομορφιά της. Τη... νιώθουμε!

Ό,τι κι αν της πείτε της Jennifer Aniston, μην της πείτε ποτέ "Είσαι πολύ καλή για την ηλικία σου". Πρόκειται για μία ευρύτατα χρησιμοποιούμενη έκφραση που, έχει την αίσθηση κομπλιμέντου, όμως, εκείνη, μπορεί να την τρελάνει.

"Τι θα πει αυτό;", αναρωτιέται μιλώντας στη βρετανική Vogue η 54χρονη σταρ, συμπλη΄ρωνοντας πως η τελεία θα έπρεπε να μπαίνει στη λέξη καλή, ή όμορφη, ή fit ή ο,τιδήποτε άλλο.

Η Jennifer Aniston φωτογραφίζεται με γκρίζα μαλλιά και οι followers ενθουσιάζονται

"Με βγάζει από τα ρούχα μου. Δεν την αντέχω", λέει η Jen τονίζοντας ότι η κοινωνία μας έχει τέτοια κλισέ για την ηλικία, όπως "Είσαι σε αυτή τη φάση, ή για την ηλικία σου". "Δεν μπορώ να αντιληφθώ τι σημαίνουν όλα αυτά", συνέχισε με πάθος η Aniston, εξηγώντας ταυτόχρονα πως η ίδια είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση από τα 20 της.

"Αισθάνομαι καλύτερα τόσο στο μυαλό μου, όσο στο σώμα και το πνεύμα μου. Είναι όλα 100% καλύτερα", υπογράμμισε η βραβευμένη με Emmy ελληνικής καταγωγής ηθοποιός η οποία πρόσφατα αποκάλυψε στο InStyle ότι ύστερα από χρόνια πολύ σκληρής, σχεδο΄ν εξοντωτικής, γυμναστικής βρήκε αυτό που της ταιριάζει περισσότερο και το επικοινωνεί.

"Το μόνο που κατάφερνα ήταν να 'κάψω' όλο μου το σώμα", είπε η Aniston συστήνοντας τη μέθοδο Pvolve, την οποία ακολουθεί από το 2021 και η οποία την έχει βοηθήσει να αλλάξει το σώμα, αλλά και το πνεύμα της!

Το κρατάμε κι αυτό.

{https://www.instagram.com/p/CtJjM9MgQwe/}

Carolina Herrera: «Δεν είναι “κλασάτο” για μια γυναίκα να φοράει τζιν μετά τα 30 και να έχει μακριά μαλλιά μετά τα 40»

Τελευταία τροποποίηση στις 09.06.2023 - 16:31