Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μιλά για τον γάμο με τον Απόστολο Γκλέτσο και το διαζύγιο για τον πρώην με τις κόκες

10.06.2023
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μιλά για τον γάμο με τον Απόστολο Γκλέτσο και το διαζύγιο για τον πρώην με τις κόκες
Τη "δεύτερη ζωή" της ζει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και απελευθερωμένη από την εξάρτηση σε ουσίες, αλκοόλ και ναρκωτικά που όριζαν επί σειρά ετών την καθημερινότητά της μοιράζεται τις εμπειρίες της ώστε να δώσει έμπνευση και δύναμη και σε άλλους που παλεύουν, να μη λυγίσουν!

Η κόρη της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδου Λυκουρέζου έχει μιλήσει πολλές φορές και δημόσια για τα δύσκολα χρόνια που έζησε εν μέσω εθισμών και τώρα μέσω ενός βίντεο που μοιράστηκε στο TikTok γύρισε τον χρόνο πίσω στον Αύγουστο του 1998 όταν παντρεύτηκε τον Απόστολο Γκλέτσο σε έναν γάμο που, στην ουσία, κράτησε ελάχιστα.

«Ήμουν 19 χρονών όταν παντρεύτηκα τον Απόστολο για 2 μήνες», λέει η 44χρονη, σήμερα, Μαρία Ελε΄νη, συμπληρώνοντας πως οι δυο τους ήταν μόλις μερικούς μήνες μαζί, νωρίτερα.

gletsos-2.jpg

«Τη μέρα του γάμου ήμουν λιώμα από το πρωί που ξύπνησα στο Πόρτο Ράφτη και ήμουν με τις φίλες μου και ετοιμαζόμασταν. Ήμουν όλη μέρα νηστική με ουίσκι και κόκα. Έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα. Προφανώς δεν ήμουν ευτυχισμένη με αυτό που πήγαινα να κάνω», λέει η Μαρία Ελένη και ο γάμος αυτός «Τέλος πάντων έγινε», όμως «Με το που πήγαμε να μείνουμε μαζί και ζήσαμε την πραγματικότητα άρχισα να φρικάρω», παραδέχτηκε συμπληρώνοντας πως πολύ γρήγορα άρχισε να σκέφτεται τον πρήω ντης, με τον οποίο έκανε κόκες!

«Ήταν μια σχέση με drugs», εξήγησε στη συ΄νεχεια συμπληρώνοντας πως με αυτόν έκανε τα περισσότερα και την πολλή τρέλα, ενώ συμπλήρωσε πως δεν θα έκανε σχέση μαζί του αν ήταν εκτός ναρκωτικών.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: 17 χρόνια "καθαρή" - Οι συγκλονιστικές αναρτήσεις και το μήνυμά της

«Εγώ όμως στο μυαλό μου ήθελα αυτόν τον άνθρωπο γιατί μου άρεσε αυτή η ζωή του αλκοόλ, της κόκας, του έξω. Με το που έμεινα λοιπόν στο σπίτι με τον Απόστολο εγώ αναζητούσα την πρώην μου σχέση. Ένα βράδυ βγήκα, τον συνάντησα, το είπα στον Απόστολο και χωρίσαμε. Εγώ γύρισα σε αυτόν τον άνθρωπο για να συνεχίσω τη ζωή της κόκας. Προφανώς δεν είχα πιάσει ακόμα τον πάτο…», ολοκλήρωσε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σε μια προσπάθεια να αφυπνίσει τον κόσμο που ίσως ακόμη αμφιταλαντεύεται και ψάχνει ένα χέρι βοήθειας να τον τραβήξει από τον βούρκο!

{https://www.tiktok.com/@mariaelenilykourezou/video/7242685250336279834}

Για τη σχέση αυτή είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Απόστολος παλιότερα, αποκαλύπτοντας πώς ακριβώς «προέκυψε» ο γάμος. «Παντρεύτηκα για 17 μέρες. Υπήρχε μια διαφορά ηλικίας 11 χρόνια. Στο 29-30 δεν λέει τίποτα, στο 30-19 είναι δύο άλλοι κόσμοι. Εγώ ήμουν 30 και η Μαρία-Ελένη ήταν 19. Ευτυχώς που το καταλάβαμε γρήγορα και δεν κάναμε και κανένα παιδί και να είναι χειρότερα τα πράγματα», είχε πει τότε ο Απόστολος Γκλέτσος, εξηγώντας πως με τη Ζωή Λάσκαρη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο ήταν πολύ φίλοι μεταξύ τους.

«Τους λάτρευα και τους δύο, αγαπώ τον Αλέξανδρο. Εγώ και η Ζωή αποφασίσαμε να παντρευτώ με τη Μαρία Ελένη και μετά της κάναμε πρόταση. Της είχα πει “ρε συ, να παντρευτώ τη Μαρία Ελένη;” και μου λέει “ναι ρε συ”. Πήρα τη Μαρία Ελένη τηλέφωνο και της λέω “θες;” και μου λέει “ναι”.Παίρνουμε και τον Αλέξανδρο, τον ρωτάμε και λέει “παιδιά, δεν μπορώ τώρα έχω δουλειά” και μας πήρε μετά από μία ώρα και μας λέει “ναι, εντάξει”, αποκάλυψε ο Απόστολος Γλέτσος για τον γάμο εξπρές με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

gkletsos.jpeg

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου - Ζένια Μπονάτσου: Θεία και ανιψιά τιμούν αγκαλιά τη Ζωή Λάσκαρη

Τελευταία τροποποίηση στις 10.06.2023 - 17:58