Μαρία Ελένη Λυκουρέζου - Ζένια Μπονάτσου: Θεία και ανιψιά τιμούν αγκαλιά τη Ζωή Λάσκαρη

19.08.2020
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου - Ζένια Μπονάτσου: Θεία και ανιψιά τιμούν αγκαλιά τη Ζωή Λάσκαρη
Τρία χρόνια πέρασαν από τον θάνατο της τελευταίας ελληνίδας σταρ και οι δικοί της άνθρωποι γιόρτασαν τη ζωή της... αγκαλιά. Στο δικό της αγαπημένο μέρος. Αφήνοντας πίσω τα όσα τους είχαν χωρίσει κάποια στιγμή.

Χθες, 18/8/2020 συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη και τα social media γέμισαν με εικόνες της. Φίλοι και θαυμαστές μοιράστηκαν σκέψεις, συναισθήματα και αναμνήσεις από τη ζωή και το έργο της σπουδαίας ελληνίδας ηθοποιού.

Η κόρη της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, της οποίας το όνομα, παρεμπιπτόντως έχει εντάξει στο προφίλ της στο instagram, όπου πια αναφέρεται ως Μαρία-Ελένη Ζωή Λυκουρέζου, επέλεξε να μοιραστεί στα stories της αναρτήσεις άλλων για τη μητέρα της.

Μέχρι τη στιγμή που είδαμε και μερικές πιο προσωπικές στιγμές της. Στιγμές με σημασία.

Στις φωτογραφίες αυτές βλέπουμε την ίδια με την ανιψιά της, Ζένια Μπονάτσου να αγκαλιάζονται και να ποζάρουν στον φακό με μεγάγη αγάπη, πράγμα, που, προφανώς, αποδεικνύει πως τα όποια θέματα είχαν μεταξύ τους πριν από λίγο καιρό δεν υφίστανται πια. Γιατί είχαν θέματα σοβαρά και είχαν μιλήσει δημόσια γι' αυτά.

Στην παρέα ενδέχεται να ήταν και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και λέμε "ενδέχεται" γιατί δεν τον έχουμε δει σε πόζα μαζί με τα κορίτσια, παρά μόνο του και πιο... φωτισμένο!

Έστω.

Στις δύο τελευταίες λήψεις βλέπουμε και το μήνυμα της Μαρίας Ελένης προς τη μαμά της αλλά και το φαναράκι που αφήσανε στον ουρανό στη μνήμη της.