Η Jennifer Aniston φωτογραφίζεται με γκρίζα μαλλιά και οι followers ενθουσιάζονται

Η Jennifer Aniston φωτογραφίζεται με γκρίζα μαλλιά και οι followers ενθουσιάζονται
Άμα έχεις φυσική ομορφιά, έχεις λάμψη ακόμα και με τα γκρίζα σου μαλλιά. Αυτό ισχύει και για την Jennifer Aniston η οποία έκανε μια διαφορετική εμφάνιση αυτή τη φορά και παρόλο που δεν έχει συνηθίσει τους fans της σε τέτοιες κινήσεις, τους έκανε πολύ χαρούμενους.

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει δημιουργήσει τάσεις στα μαλλιά από τη δεκαετία του ’90 και τις μέρες των «Friends», που την έκαναν διάσημη. Οπότε ο κόσμος ενθουσιάστηκε όταν εμφανίστηκε με τις γκρίζες ρίζες της σε μια ανάρτηση στο Instagram, που είχε σκοπό να προωθήσει τη νέα της μάρκα περιποίησης μαλλιών, LolaVie.

Η Aniston είχε μαζέψει τα μαλλιά της στο πάνω μέρος του κεφαλιού της ενώ οι γκρίζες τούφες έπεφταν το πρόσωπό της με την ίδια να μιλάει στο βίντεο για το αγαπημένο της conditioner της LolaVie.

{https://www.instagram.com/p/Cs_ZLKdsW7c/}

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι followers στο Ιnstagram επαίνεσαν την σταρ του «The Morning Show» για αυτή τη φυσική εμφάνισή της.

«Μπράβο που άφησες το γκρι να φανεί - αναζωογονητικό», σχολίασε ένας fan στο Instagram.

«Jen τα μαλλιά σου είναι απλά ένα αριστούργημα και όλοι συμφωνούν», είπε ένας άλλος Instagrammer.

Η Καρολίνα του Μονακό σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά της - Τη χειροκροτούμε!

«Πόσο όμορφη είναι η Jennifer Aniston και οι γκρι φυσικές τούφες στα μαλλιά της!!» έγραψε κάποιος σε ένα tweet. «Λατρεύω τους ανθρώπους που αποδέχονται την ηλικία τους».

«Η Jennifer Aniston φαίνεται υπέροχη με τα γκρι», έγραψε επίσης ένας άλλος στο Twitter.

Όλα τα σχόλια ήταν θετικά!

Ωστόσο, ενώ η Aniston σε αυτό το ποστ εμφανίζεται τελείως φυσική, σε συνέντευξη που είχε δώσει στο InStyle το 2019 είχε παραδέχτει ότι: «Δεν θα πω ψέματα - δεν θέλω τα γκρίζα μαλλιά».

Παρά τον αρχικό της δισταγμό να αποδεχτεί την φυσική της εμφάνιση, η αγαπημένη ηθοποιός είχε πάντα μια στοχαστική άποψη για τη γήρανση. Σε μια συνέντευξη του 2019 στο Glamour, είχε πει: «Η ομορφιά σε οποιαδήποτε ηλικία είναι ωραία».

5 διάσημες κυρίες δείχνουν τα γκρίζα μαλλιά τους στο instagram και δηλώνουν υπερήφανες για αυτά

«Νομίζω ότι τα κλισέ του τύπου “Θεέ μου, φαίνεσαι υπέροχη για την ηλικία σου”, είναι ένα παλιό παράδειγμα που δεν ισχύει πια», πρόσθεσε αργότερα. Μπράβο Jennifer, δείχνεις ότι είσαι πάντα απελευθερωμένη.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.06.2023 - 10:29