Η Καρολίνα του Μονακό σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά της - Τη χειροκροτούμε!

08.07.2021
Η Καρολίνα του Μονακό σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά της - Τη χειροκροτούμε!
Στα 64 χρόνια της η πριγκίπισσα Καρολίνα δείχνει ήρεμη, όμορφη, γεμάτη και μοιάζει να έχει αποδεχτεί απόλυτα τον χρόνο και τις αλλαγές που έχει επιφέρει στην εμφάνισή της.

Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για μία από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουν βαδίσει ποτέ στη Γη. "Βεβαρημένη" κληρονομικά από την καλλονή μητέρα της, η πρωτότοκη της θρυλικής Grace Kelly και του πρίγκιπα Rainier του Μονακό υπήρξε από μικρή μια "θεά", ενώ κληροδότησε τα γονίδια αυτά και στα τέσσερα παιδιά της, με τη Charlotte να αποτελεί μέχρι και "βελτιωμένη" εκδοχή της μητέρας της.

Μία πρόσφατη εμφάνιση μητέρας και κόρης προκάλεσε συζητήσεις σχετικά με την εμφάνιση της πρώτης -συζητήσεις με την καλή έννοια, βέβαια.

Η Καρολίνα, με τη Charlotte και τον γιο εκείνης, Raphael Elmaleh, έδωσαν το "παρών" στην τρίτη μέρα του 15ου Διεθνούς Ιππικών Αγώνων Άλματος του Μόντε Κάρλο.

Απλές, προσιτές, χαμογελαστές, αρχοντικές και πανέμορφες, μητέρα και κόρη έδωσαν στους φωτογράφους αρκετά ενδιαφέρον υλικό, ενώ ο 7χρονος Raphael, γιος της Charlotte από τον πρώην σύντροφό της, διάσημο γάλλο ηθοποιό Gad Elmaleh, έκλεψε την παράσταση, όπως μπορείς να δεις και στις φωτογραφίες στη συνέχεια.

Αίσθηση, προκάλεσε, βέβαια και το γκρίζο μαλλί της Καρολίνας η οποία σταμάτησε να το βάφει και δείχνει να απολαμβάνει τη νέα πραγματικότητά της.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση που έκανε η Καρολίνα με το νέο look ήταν τον Νοέμβριο του 2020 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εθνική γιορτή των Μονεγάσκων και, όπως φαίνεται, το έχει υιοθετήσει μόνιμα από τότε.

Γενικότερα, πάντως, υπάρχει μία ροπή προς το πιο φυσικό look σε όλους τους τομείς: στο γκρίζο μαλλί, στην κυταρρίτιδα, στα λίγα κιλάκια παραπάνω... Σε αυτό το πλαίσιο είδαμε και την Andie McDowel στο κόκκινο χαλί των Καννών με γκρίζα μαλλιά επίσης [φωτό κάτω] και διαβάσαμε τα όσα ενθαρρυντικά έγραψε η Ζέτα Δούκα για το σώμα της.

Εμείς, πάντως, προσυπογράφουμε και κοιτάζουμε με περισσότερο χαμόγελο στον καθρέφτη μας!