Meghan Markle - Kate Middleton: Η γέννηση της Lilibet τις φέρνει πιο κοντά

08.07.2021
Meghan Markle - Kate Middleton: Η γέννηση της Lilibet τις φέρνει πιο κοντά
Οι εντάσεις μεταξύ της Meghan Markle και της Kate Middleton φαίνονται -αν και με αργούς ρυθμούς- να καταλαγιάζουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πράγματα φαίνονται να βελτιώνονται μεταξύ των κυριών των Sussexes και Cambridges, με τις Meghan και Kate να προσπαθούν να διορθώσουν την κατάσταση. Μπορεί να μην είναι οι καλύτερες φίλες, αλλά η σχέση της Meghan Markle και της Kate Middleton λέγεται ότι είναι σε «καλύτερο στάδιο».

Τα πράγματα φαίνονταν οξυμένα μεταξύ της Meghan και της Kate εδώ και αρκετό καιρό. Υπήρξαν περίοδοι δράματος όταν και οι δύο τους ζούσαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα όταν η Meghan μίλησε για αυτή την ένταση στη συνέντευξη με την Oprah Winfrey. Τώρα, «οι εντάσεις έχουν μειωθεί μεταξύ της Meghan και της Kate», ισχυρίζεται μια πηγή στο Us Weekly.

Η άφιξη της Lilibet Diana Mountbatten-Windsor στις 4 Ιουνίου υπήρξε καταλύτης για τη θετική αλλαγή στη σχέση τους. «Η Κate έστειλε στη Meghan ένα δώρο για το μωρό», είπε η πηγή. «Βρίσκονται σε καλύτερο σημείο και έχουν ανταλλάξει μηνύματα μετά τη γέννηση της Lilibet».

Μπορεί η Ρώμη να μην χτίστηκε σε μια μέρα όπως λέει και η διάσημη φράση, αλλά φαίνεται ότι η Meghan και η Kate θα μπορούσαν να δουλέψουν πάνω στο χτίσιμο της φιλίας τους. «Είναι άσκοπο να κρατάνε ακόμα θυμό για το φόρεμα των παρανύμφων», εξήγησε η πηγή. «Είναι σπατάλη ενέργειας. Πρέπει να κάνουν ανακωχή».

Meghan για Kate: "Αν αγαπάς εμένα δε χρειάζεται να μισείς εκείνη κι αν αγαπάς εκείνη δε χρειάζεται να μισείς εμένα" [video]

Οι βασιλικοί φαν μπορεί να θυμούνται το περιστατικό με το φόρεμα των παρανύμφων που συνέβη τον Νοέμβριο του 2018, επειδή πήρε μεγάλη έκταση τότε αυτή η είδηση. Εκείνη την εποχή, τα βρετανικά ταμπλόιντ αποκάλυψαν ένα περιστατικό στο οποίο η Meghan φέρεται να έκανε την Kate να κλάψει για μια διαφωνία πριν από το γάμο της, που αφορούσε στο φορέμα των παρανύμφων. Η Meghan όμως, μετά από τρία χρόνια, επανέφερε το θέμα στο προσκήνιο κατά την συνέντευξή της με την Oprah.

«Το αντίστροφο συνέβη», είπε η Meghan. «Δεν το λέω για να προσβάλλω κανέναν, γιατί ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα του γάμου και ήταν αναστατωμένη για κάτι. Όμως το έκανε και ζήτησε συγγνώμη και μου έφερε λουλούδια και ένα σημείωμα που μου ζητούσε συγγνώμη».

Kate Middleton: Στην αντεπίθεση μετά τα όσα είπε η Meghan στην Oprah για την ίδια και τη σχέση τους

Όπως πάντως και να έχει, ήταν ένας μακρύς δρόμος για τις δούκισσες, αλλά πλέον δουλεύουν για την ειρήνη και την αμοιβαία κατανόηση και αυτό πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε.