5 διάσημες κυρίες δείχνουν τα γκρίζα μαλλιά τους στο instagram και δηλώνουν υπερήφανες για αυτά

03.07.2021
5 διάσημες κυρίες δείχνουν τα γκρίζα μαλλιά τους στο instagram και δηλώνουν υπερήφανες για αυτά
Το πέρασμα του χρόνου αφήνει σημάδια στο σώμα μας. Και τα γκρίζα μαλλιά είναι ένα από αυτά. Μερικές γυναίκες μπορεί να μην αισθάνονται άνετα με αυτά τα σημάδια, έτσι προσπαθούν να τα βάψουν ή να τα καλύψουν με κάθε δυνατό τρόπο. Όμως άλλες γυναίκες, όχι μόνο δεν αισθάνονται άσχημα αλλά θέλουν να αναδείξουν τα γκρίζα μαλλιά τους και είναι πολύ άνετες με το να δείχνουν στον κόσμο ότι έχουν μεγαλώσει και ότι είναι εντάξει με αυτό. Αυτό ισχύει ακριβώς για ορισμένες celebrities που δεν διστάζουν να αφήσουν τα γκρίζα μαλλιά τους να φανούν στα social media, χωρίς να τις ενδιαφέρει αν θα τις δουν όλοι με αυτά τα μαλλιά.

Teri Hatcher

«Πάντα ισορροπώ και αποδέχομαι τον εαυτό μου όπως είμαι. Όλες πρέπει να νιώσουμε ότι είμαστε επαρκείς!» έγραψε η ηθοποιός του Desperate Housewives στο λογαριασμό της στο Instagram όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου είχε γκρίζα μαλλιά.

Gwyneth Paltrow

Η δημοφιλής ηθοποιός είναι άλλη μια από αυτές τις celebrities που ακολουθούν το τρεντ να αφήνουν τα γκρίζα μαλλιά τους να φαίνονται και είναι πολύ χαρούμενη γι 'αυτό. Παρόλο που τα μαλλιά της είναι ξανθά και οι γκρίζες τρίχες καλύπτονται, είναι εμφανές το γκρίζο χρώμα στην κορυφή. Για παράδειγμα, σε αυτή τη φωτογραφία, αν κοιτάξεις καλά στο πάνω μέρος του κεφαλιού της Paltrow, μπορείς να δεις τις γκρίζες τρίχες. Η Gwyneth επέλεξε αυτήν την εμφάνιση για να παρακολουθήσει τις Χρυσές Σφαίρες το 2020 και έδειξε επίσης τα φυσικά μαλλιά της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Eva Longoria

Η ηθοποιός Eva Longoria δημοσίευσε ένα αστείο post στον λογαριασμό της στο Instagram στo οποίo έδειξε στους followers της ότι τα μαλλιά της άρχισαν να γίνονται γκρίζα. Χωρίς καν να σκεφτεί ότι μπορεί να είναι ταμπού, η Longoria έδειξε το κεφάλι της και έφτασε ακόμη πιο κοντά στην κάμερα για να δείξει τις ρίζες των μαλλιών της. Φαίνεται υπέροχη!

Demi Moore

Η Demi Moore έδειξε στους φαν της μια πολύ αυθεντική και πραγματική πλευρά της σε ένα βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram. Εκεί εκτός από το ψεύτικο μουστάκι που θα δεις στο πρόσωπό της, θα διακρίνεις και μερικές γκρίζες τρίχες στο πάνω μέρος του κεφαλιού της. «Έτσι τα κάνω τώρα», έγραψε.

Salma Hayek

«Να είστε περήφανες για τις ρίζες σας», έγραψε η διάσημη ηθοποιός Salma Hayek σε μια ανάρτηση στο Instagram. Εκεί, έδειξε τα γκρίζα μαλλιά της. Και αν έπρεπε να αποφασίσουμε ποιος είναι ο τύπος γυναίκας που εκπροσωπεί η Hayek, από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media, θα συμφωνήσουμε ότι προτιμά μια φυσική εμφάνιση, χωρίς βαφή μαλλιών και σχεδόν χωρίς μακιγιάζ.