Σάκης Τανιμανίδης: Έτσι ευχήθηκε στη Χριστίνα Μπόμπα για τα γενέθλιά της [video]

30.06.2021
Σάκης Τανιμανίδης: Έτσι ευχήθηκε στη Χριστίνα Μπόμπα για τα γενέθλιά της [video]
Τα πιο διαφορετικά γενέθλια της ζωής της, τα πιο όμορφα, περνά φέτος η ελληνίδα παρουσιάστρια και ο σύζυγός της καμαρώνει σε κάθε ευκαιρία.

Σήμερα (30/6/2021) έχει γενέθλια η Χριστίνα Μπόμπα και συμπληρώνει 33 χρόνια ζωής, λίγες μέρες αφού έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Την περασμένη εβδομάδα η ελληνίδα παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους.

Από το πρωί δέχεται ευχές, διαδικτυακές και μη, η εορτάζουσα και μόλις πριν από λίγο ήρθε και αυτή από τον άντρα της, ο οποίος στην ουσία, την ευχαρίστησε για το μεγαλύτερο δώρο που του έκανε εκείνη.

«HAPPY BIRTHDAY ζωή μου! 🥳 🎂 Στα πολυυυυυ διαφορετικά γενέθλιά σου φέτος!
Κανονικά εγώ έπρεπε να σου κάνω δώρο, αλλά μου έκανες εσύ το μεγαλύτερο δώρο του κόσμου πριν λίγες μέρες! ❤️🎁 #HappyBirthday», γράφει ο Σάκης και ιδού το απολαυστικό βίντεο στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Τα δίδυμα κοριτσάκια του διάσημου ζεύγους, ή τα #tanimanidakia αν προτιμάτε, έχουν ονόματα, αλλά δεν ήρθε η ώρα για τους γονείς τους να τα απολύψουν ακόμη. Θα το κάνουν βάσει προγράμματος. Σίγουρα κάτι θα έχουν στον νου τους. Σε αναμονή λοιπόν. Μέχρι τότε στέλνουμε κι εμείς πολλές ευχές για τα μωρά αλλά και για τα γενέθλια.