Sex and the City: Γιόρτασε τα 25 χρόνια του και οι fans ψήφισαν τον πιο απαίσιο άνδρα της σειράς

11.06.2023
Sex and the City: Γιόρτασε τα 25 χρόνια του και οι fans ψήφισαν τον πιο απαίσιο άνδρα της σειράς
Γενέθλια για το Sex and the City. Η επιτυχημένη σειρά του HBO γιόρτασε την 25η επέτειό της στις 6 Ιουνίου και πολλοί από τους fans της σειράς, ανάμεσα τους και πολλές διασημότητες μπήκαν στο Instagram για να ψηφίσουν το ποιος ήταν ο πιο απαίσιος άντρας της σειράς.

Όταν το Vanity Fair δημοσίευσε ένα άρθρο για να ζητήσει από τους followers του να μοιραστούν τις σκέψεις τους σχετικά με το ποιος ήταν ο «χειρότερος άνδρας» στην εκπομπή, οι fans δεν κρατήθηκαν! Ο ηθοποιός Kyle MacLachlan, που υποδύθηκε τον Trey (πρώτος σύζυγος της Charlotte) ήταν ένας από τους πρώτους που σχολιάστηκε, ενώ ανάλογα σχόλια έλαβε και Justin Theroux, ο οποίος είχε συμμετάσχει δυο φορές στο σίριαλ.

theroux1.jpg

theroux.jpg

Στα σχόλια έλαβαν μέρος και πολλοί διάσημοι όπως για παράδειγμα η ηθοποιός Mindy Kaling, που είχε κάποιες ειλικρινείς σκέψεις. «Ο Big. Kλώτσησε τον κουβά. Αγόρι αντίο», έγραψε, αναφερόμενη στον διάσημο χαρακτήρα του Chris Noth που σκοτώθηκε στην 1η σεζόν του spinoff, And Just Like That και το όνομα του συνδέθηκε με περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης.

Η ποπ τραγουδίστρια Ellie Goulding, ανέφερε στα σχόλια τον φίλο της Carrie στην 5η σεζόν. «Ο Berger προφανώς», έγραψε, αναφερόμενη στον χαρακτήρα του Jack Berger που υποδύθηκε ο Ron Livingston. Η παρουσιάστρια ειδήσεων Katie Couric, συμφώνησε επίσης με την Ellie.

burger.jpg

Η σταρ της σειράς, Sarah Jessica Parker που έπαιξε την Carrie Bradshaw για έξι σεζόν είχε πολλούς εραστές σε όλη τη διάρκεια της σειράς. Τελικά, οι δύο πιο διάσημοι είναι αναμφισβήτητα ο Aidan Shaw (John Corbett) και ο Μr. Big (Chris Noth). Αν και ο Big είχε την τελευταία του εμφάνιση στην οθόνη στην 1η σεζόν του spinoff της σειράς στο HBO Max, ο Aidan πρόκειται να επιστρέψει για την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν αργότερα αυτόν τον μήνα. Όπως γνωρίζουν οι αφοσιωμένοι θαυμαστές του Sex and the City, η Carrie κατέληξε να παντρευτεί τον Big στην πρώτη ταινία του franchise το 2008, ωστόσο, πολλοί fans πάντα είχαν συμπάθεια στον Aidan παρά τον δεύτερο χωρισμό τους στην 4η σεζόν.

Η Sarah Jessica Parker δεν ψήφισε στο ερωτηματολόγιο του Vanity Fair, ωστόσο, μπήκε στο Instagram για να γιορτάσει την 25η επέτειο με τον δικό της τρόπο. «Είναι η αργυρή μας επέτειος, αλλά οι αναμνήσεις θα είναι πάντα χρυσές», έγραψε στις 6 Ιουνίου στη λεζάντα μιας φωτογραφίας με το διάσημο χρυσό κολιέ της Carrie.

https://www.instagram.com/p/CtKoHTmO_g3/}

Πολλοί από τους εννέα εκατομμύρια ακολούθους της δημοφιλούς ηθοποιού, μπήκαν στα σχόλια για να γιορτάσουν μαζί της. «Αυτό το κολιέ σημαίνει τόσα πολλά! Συνδέθηκε με την ταυτότητά της», έγραψε ένας fan, ενώ ένας δεύτερος πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια, η σειρά είναι ένα αριστούργημα. Εμπρός για τα επόμενα 25 χρόνια».

Αργότερα, η Kristin Davis (Charlotte) μοιράστηκε ένα μονταρισμένο βίντεο της σειράς για να το γιορτάσει. «Είναι αδύνατο να πιστέψει κανείς ότι έχουν περάσει 25 χρόνια! Θεωρώ τον εαυτό μου το πιο τυχερό άτομο στον κόσμο που είμαι μέρος αυτής της ιστορίας που συνδέει τόσους πολλούς από εμάς μαζί», ξεκίνησε η λεζάντα της ηθοποιού. «Έχει και συνεχίζει να είναι ΧΑΡΑ! Ευχαριστώ όλους εσάς που ήρθατε για τη βόλτα. Σας αγαπάμε 💗 #satc25».

{https://www.instagram.com/p/CtJ8y7MtMua/}

Εμείς να ευχηθούμε χρόνια πολλά και ελπίζουμε ανάλογη συνέχεια και για το And Just Like That.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.06.2023 - 10:40