And Just Like That: Η νέα σεζόν έχει trailer και, ναι, ο Aidan είναι εκεί!

26.04.2023
And Just Like That: Η νέα σεζόν έχει trailer και, ναι, ο Aidan είναι εκεί!
(Photo by James Devaney/GC Images)
Οι απανταχού φανς της συνέχειας του Sex And The City πρέπει να ουρλιάζουν, αυτή τη στιγμή, αφού μόλις πήραν την πρώτη ολοκληρωμένη γεύση από τον δεύτερο κύκλο που, όπως αποκάλυψε η Sarah Jessica Parker, έρχεται τον Ιούνιο.

Με μία ανάρτησή της η Sarah Jessica Parker έβαλε όλους τους φανς της σειράς Just Like That να μετράνε αντίστροφα, έστω και στο περίπου. Συγκεκριμένη ημερομηνία πρεμιέρας του δεύτερου, πολυαναμενόμενου κύκλου, δεν έδωσε, όμως ανέφερε ότι η συνέχεια έρχεται τον ερχόμενο Ιούνιο στο Max.

Αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και το κοινό "που κρατά τις ιστορίες τους ζωντανές", η ηθοποιός μοιράστηκε το trailer και αυτό που όλοι περίμεναν ήρθε, αλλά για πολύ λίγο στο τέλος! Έξυπνο, φυσικά!

Η Sarah Jessica Parker μιλά πρώτη φορά για το πώς είναι η σχέση της με τον Chris Noth μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

Γιατί ναι, στον πρώτο κύκλο είχαμε τον θα΄νατο του Mr Big και στη συνέχεια το πένθος της Carrie που κράτησε πολύ και περίεργα, όμως από τα spoilers και τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα που διέρρευσαν όλοι περίμεναν να δουν την επιστροφή του Aidan στη ζωή της. Και ήρθε, αλλά στιγμιαία στο τέλος.

Ιδού το trailer και, όπως θα δεις, η φωτογραφία που έχουμε στο άνοιγμα είναι, προφανώς, η συνέχεια της τελευταίας σκηνής του trailer όπου ακούμε την πρωταγωνίστρια να λέει "Τελικά, πρέπει να βάζουμε τα πράγματα πίσω μας. Όμως... όχι όλα"! Πόσο δίκιο έχει!

{https://www.instagram.com/p/CrgOvdAASnW/}

And Just Like That, ο John Corbett είναι ξανά μαζί μας. Πιο γοητευτικός από ποτέ, ο 61χρονος ηθοποιός, σύζυγος της Bo Derek, επιστρέφει στην Carrie του και εμείς, μετράμε αντίστροφα μέχρι να ζήσουμε το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας τους.

Το "My Big Fat Greek Wedding" έγινε 20 ετών και ο John Corbett αγνώριστος - Το βίντεο που μοιράστηκε η σύζυγός του, Bo Derek

Όσο για τα άλλα "μέτωπα" στη σειρά; Το trailer δίνει μια πολύ δυνατή γεύση του τι μέλλει γενέσθαι.

Αν κρίνουμε από τις πρώτες αντιδράσεις, η αίσθηση είναι θετική, όμως, κακά τα ψέματα, το Love Story της Carrie με τον Aidan είναι αυτό που έχει τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά στις προσδοκίες του κοινού. Ένας μήνας έμεινε, περίπου. Υπομονή

Τελευταία τροποποίηση στις 26.04.2023 - 18:37