Το "My Big Fat Greek Wedding" έγινε 20 ετών και ο John Corbett αγνώριστος - Το βίντεο που μοιράστηκε η σύζυγός του, Bo Derek

20.04.2022
Το "My Big Fat Greek Wedding" έγινε 20 ετών και ο John Corbett αγνώριστος - Το βίντεο που μοιράστηκε η σύζυγός του, Bo Derek
20ή επέτειος για τη δημοφιλή ταινία της "δικής μας" Nia Vardalos και ο πρωταγωνιστής της κάνει μια αναπάντεχη εμφάνιση στα social media μέσα από τον λογαριασμό της αγαπημένης του.

Σα χθες (19/4) πριν από 20 χρόνια προβλήθηκε πρώτη φορά η ταινία "My Big Fat Greek Wedding" που έμελλε να γράψει τη δική της λαμπρή σελίδα στην ιστορία του διεθνούς κινηματογράφου.

Με την αφορμή είδαμε διάφορες εορταστικές αναρτήσεις με "πρώτη και καλύτερη" φυσικά, αυτή της δημιουργού του. Η Nia Vardalos γιόρτασε την επέτειο με ένα repost της ανάρτησης που έκανε για την ταινία της η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Εμείς, όμως, θα εστιάσουμε σε μία άλλη ανάρτηση, στην οποία είδαμε τον γοητευτικό συμπρωταγωνιστή της, ύστερα από πολύ καιρό. Ο John Corbett υπήρξε ο ιδανικός παρτενέρ για τη Nia. Αγαπημένος -ήδη- των γυναικών από τον ρόλο του Aidan Shaw (ναι, τον Aidan της Carrie) στο Sex And The City, ο Corbett έδωσε στην ταινία έναν άλλο... αέρα!

Σήμερα ο γοητευτικός ηθοποιός είναι 60 ετών και γιόρτασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο την επέτειο της ταινίας. Με ένα βίντεο που είδαμε στον λογαριασμό της επί 22 χρόνια συντρόφου του, Bo Derek, ο Corbett δέχτηκε -με έναν αρκετά χιουμοριστικό τρόπο- τα συγχαρητήρια του καλού του φίλου, Richard Marx και τα σχόλια έπεσαν... "βροχή".

Αυτό, βέβαια, που μας κάνει εντύπωση είναι η αλλαγή στην εμφάνιση του 60χρονου, σήμερα, ηθοποιού ο οποίος φαίνεται πολύ διαφορετικός, παραμένει, όμως πολύ γοητευτικός!

Ο Cobett και η Bo Derek είναι ζευγάρι εδώ και 22 χρόνια και, όπως αποκάλυψε ο ίδιος το καλοκαίρι του '21, οι δυο τους παντρεύτηκαν, μυστικά, τα Χριστούγεννα του 2020!

Και για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, επιστρέφουμε στο 1979 και την ταινία "10" του Blake Edwards. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η εικόνα που θα έρχεται πάντα στο μυαλ;o μας όταν ακούμε το όνομα της Derek είναι αυτή: η "θεά με τα κοτσιδάκια" μα τρέχει στην παραλία και τον Dudley Moore να τρελαίνεται!

Και μια και γυρίσαμε στο χθες, ας κάνουμε και μία στάση στο 1989 και να θυμηθούμε το τραγούδι "Right Here Waiting" του Richard Marx. Ναι, αυτός είναι ο κύριος με τον Corbett στο βιντεάκι που "ανέβασε" η Derek.