Jon Bon Jovi – Dorothea: Μια ρομαντική ιστορία αγάπης που κρατάει πάνω από 40 χρόνια

22.04.2022
Jon Bon Jovi – Dorothea: Μια ρομαντική ιστορία αγάπης που κρατάει πάνω από 40 χρόνια
Όλοι ξέρουν πώς είναι να ερωτεύεσαι και όταν το κάνεις, θέλεις αυτό το συναίσθημα να διαρκέσει για πάντα και αυτό το άτομο που ερωτεύεσαι να σε αγαπήσει κι αυτό. Στη συνέχεια, αν τελειώσει η «ψευδαίσθηση», τα πράγματα μπορεί να γίνουν δυσάρεστα, αλλά τουλάχιστον έχεις μάθει κάτι καινούργιο χάρη στο σχολείο της αγάπης: ότι κάποιες σχέσεις δεν είναι γραφτό να υπάρξουν. Λοιπόν, αυτό δεν ισχύει για τον Jon Bon Jovi και τη Dorothea, η ιστορία αγάπης των οποίων αποτελεί παράδειγμα του πώς μπορεί να διατηρηθεί για δεκαετίες, μια δυνατή αγάπη.

Το John Francis Bongiovi Jr., είναι το πραγματικό όνομα του ροκ σταρ που είναι γνωστός ως Jon Bon Jovi. Έφτιαξε μια ολόκληρη ροκ γενιά με τα τραγούδια του. Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι στο γυμνάσιο, ο Έρωτας τον έκανε να πέσει στο έλεος της Dorothea Hurley, με την οποία είναι μαζί ακόμα και σήμερα, περισσότερα από 40 χρόνια μετά.

Στον κόσμο του ροκ εν ρολ, τα σκάνδαλα είναι μια καθημερινότητα, αλλά ο Bon Jovi δεν ήταν ποτέ πραγματικά μέρος αυτού. Και παρά το γεγονός ότι, στα νιάτα του, περνούσε πολύ χρόνο μακριά από το σπίτι, ήξερε πάντα τι και ποιο ήταν το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του.

«Χρόνια πολλά στη μια και μοναδική από την πρώτη μέρα», έγραψε ο ροκ σταρ στον λογαριασμό του στο Instagram, σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με την αγαπημένη του στα γενέθλια της το 2020.

Το 1980, άρχισαν να γράφουν τους πρώτους στίχους αυτής της ιστορίας αγάπης η οποία κράτησε αρχικά μόλις 3 χρόνια καθώς στη συνέχεια χώρισαν. Δεν πέρασαν όμως πολύ καιρό χώρια καθώς το 1984, μετά από μια παγκόσμια περιοδεία με το συγκρότημα, την αναζήτησε και της ζήτησε να ξαναβρεθούν μαζί. Αυτή είπε ναι.

Υπάρχουν αναπόφευκτα πράγματα στη ζωή και για τον Jon Bon Jovi, ένα από αυτά ήταν η αγάπη. Οπότε το 1989 έκανε πρόταση στην Dorothea: της ζήτησε να γίνει γυναίκα του. Αφού διένυσαν περισσότερα από 4.000 χιλιόμετρα, παντρεύτηκαν κρυφά στην πόλη του Λας Βέγκας στις 29 Απριλίου της ίδιας χρονιάς.

Μετά από 33 χρόνια, το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί. Ωστόσο, ο Jon έχει παραδεχτεί ότι δεν είναι άγιος. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει ότι είχε φτάσει στη σκοτεινή πλευρά της ροκ και έχασε μεγάλες στιγμές με την οικογένειά του. Αλλά δεν είχε ποτέ ερωμένη. Είπε επίσης ότι η Dorothea ήταν πάντα εκεί για να τα κρατήσει όλα μαζί.

Ποτέ δεν είχαν μια σύγκρουση αρκετά δυνατή για να τους διαλύσει καθώς κατάλαβαν ότι το κλειδί για κάθε σχέση είναι ο «αμοιβαίος σεβασμός» και ότι η ζωή είναι ένας δρόμος με σκαμπανεβάσματα που πρέπει να διανύσουν. Όπως είπε η Dorothea σε συνέντευξή της, «Τα εμπόδια στο δρόμο είναι ο ίδιος ο δρόμος».

Ο Bon Jovi πάντα έπαιρνε τη δουλειά του ως μουσικός ως κάτι που του αρέσει και πληρώνεται καλά. «Είναι αυτό που κάνω, όχι αυτό που είμαι. Γράφω τραγούδια. Τυχαίνει να είμαι πολύ καλός στο να τα εκτελώ. Αυτό είναι».

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το ζευγάρι λειτουργεί ως ομάδα, ότι υποστηρίζει ο ένας τον άλλον και ότι ο καθένας με τον τρόπο του αποφάσισε ότι θα μεγαλώσουν μαζί με κάθε έννοια που μπορεί να συνεπάγεται αυτή η λέξη. «Αν πέσει ο ένας, ο άλλος είναι εκεί για να τον βοηθήσει», είπε ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός.

{https://www.instagram.com/p/CGnbx5phLNm/?utm_medium=copy_link}

Στις 14 Φεβρουαρίου 2022, ο Bon Jovi έκανε ακόμα και τον πιο ρομαντικό άνθρωπο να συγκινηθεί, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την αγαπημένη του Dorothea. Το μήνυμα δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρο: «Η για πάντα Βαλεντίνα μου». Μια ιστορία αγάπης που οδήγησε σε μια ευτυχισμένη οικογένεια με 4 παιδιά.

{https://www.instagram.com/p/CZ9jR4cuHBq/}

Τελευταία τροποποίηση στις 11.04.2023 - 16:59