Τζένη Μπαλατσινού: Η νέα φωτογραφία των παιδιών της που μοιράστηκε και το σχόλιο του Πέτρου Κωστόπουλου

20.04.2022
Τζένη Μπαλατσινού: Η νέα φωτογραφία των παιδιών της που μοιράστηκε και το σχόλιο του Πέτρου Κωστόπουλου
Ο Μάξιμος Κωστόπουλος ταξίδεψε στην Αμερική για να κάνει Πάσχα με τις αδελφές του που ζουν εκεί μόνιμα και η μαμά Τζένη καμαρώνει δημόσια.

Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράζεται συχνά φωτογραφίες των τεσσάρων παιδιών της στα social media. Εκτός του βενιαμίν της, Παναγιώτη Αντώνη, καρπού του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια, η ελληνίδα παρουσιάστρια έχει ακόμη τρία μεγαλύτερα παιδιά από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Την Αμαλία (24), την Αλεξάνδρα (23) και τον Μάξιμο (14), ο οποίος, για την ιστορία έχει καλλιτεχνική, ζωγραφική φλέβα!

Τα δυο κορίτσια ζουν στην Αμερική, όπου και σπούδασαν, τα τελευταία χρόνια, και φαίνεται ότι εκεί τους επισκέφτηκε ο αδελφός τους.

Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε μια selfie της Αλεξάνδρας με τον Μάξιμο σήμερα και στη λεζάντα μοιράστηκε την αγάπη της για εκείνους με ένα "I ❤️you!"

Ανάμεσα στα πολλά σχόλια που ακολούθησαν ξεχωρίζουμε αυτό του Πέτρου Κωστόπουλου ο οποίος αφιέρωσε τρεις καρδούλες στην ανάρτηση της πρώην συζύγου του και στα δυο παιδιά τους.