Chris Noth: Μετά το σκάνδαλο για σεξουαλική κακοποίηση στρέφεται εναντίον των συμπρωταγωνιστριών του στο SATC

20.04.2022
Chris Noth: Μετά το σκάνδαλο για σεξουαλική κακοποίηση στρέφεται εναντίον των συμπρωταγωνιστριών του στο SATC
Τέσσερις μήνες μετά τον σάλο που προκλήθηκε όταν τέσσερις γυναίκες κατηγόρησαν τον Chris Noth για σεξουαλική παρενόχληση και αφού εκείνος έχασε δουλειές, συνεργάτες και θαυματές ήρθε η ώρα να περάσει στην αντεπίθεση.

Ήταν λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2021 και ενώ είχε ήδη ολοκληρωθεί η εμφάνισή του στο sequel της τηλεοπτικής επιτυχίας του Sex And The City, And Just Like That, όταν δύο (αρχικά) γυναίκες κατηγόρησαν τον Chris Noth για σεξουαλική παρενόχληση.

Εκείνος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις κατηγορίες ενώ ξεκαθάρισε ότι οι συνευρέσεις με αυτές τις γυναίκες ήταν τελείως συναινετικές.

Δεν είναι μόνο ο Chris Noth: 10 ακόμη περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης με θύτες ισχυρά πρόσωπα του Χόλιγουντ

Οι εξελίξεις, μετά τις καταγγελίες ήταν ραγδαίες. Ο Noth απολύθηκε από τη δραματική σειρά του CBS «The Equalizer» όπου πρωταγωνιστούσε ενώ το πρακτορείο A3 Artists που τον εκπροσωπούσε επί χρόνια είχε ήδη διακόψει τη συνεργασία μαζί του και η διαφήμισή που γύρισε για την Peloton αποσύρθηκε κακήν κακώς.

Στην προσωπική του ζωή οι φήμες που ήθελαν τη σύζυγό του να τον έχει εγκαταλείψει δεν έχουν επιβεβαιωθεί, όμως, σίγουρα τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θα ήταν για εκείνον.

Με τον καιρό, ο Noth άρχισε να "παίρνει τα πάνω του" και αφενός επανήλθε στα social media αφετέρου ετοιμάζει αντεπίθεση σε πολύ δικά του πρόσωπα, σύμφωνα με πηγές του περιοδικού ΟΚ.

Φαίνεται ότι ο ηθοποιός είναι πολύ δυσαρεστημένος με τις τρεις πρωταγωνίστριες του And Just Like That οι οποίες εξέφρασαν δημόσια τη στήριξή τους προς τις γυναίκες που τον κατηγόρησαν.

"Λυπούμαστε βαθύτατα για τις κατηγορίες εναντίον του Chris Noth. Στηρίζουμε τις γυναίκες που βγήκαν μπροστά και μοιράστηκαν τις οδυνηρές εμπειρίες τους. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να είναι πολύ δύσκολο και τις επαινούμε γι' αυτό", έγραφε η δήλωση που συνυπέγραψαν οι Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis και την οποία μοιράστηκαν ταυτόχρονα μέσω stories στις σελίδες τους στο Instagram.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο Noth ετοιμάζεται να βγει στην αντεπίθεση απειλώντας να βγάλει στη φόρα μυστικά της σειράς και των πρωταγωνιστριών του, φυσικά, στις οποίες δεν συγχωρεί ότι όχι μόνο δεν τον στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αλλά τον "χτύπησαν πισώπλατα" κιόλας!

Μένει να φανεί αν όντως κάτι τέτοιο συμβεί στο μέλλον.

Προς το παρόν, ξέρουμε ότι -παρά τα όχι και τόσο θετικά σχόλια που εισέπραξε- η σειρά πήρε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν.