Στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες η σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης"

26.04.2023
Στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες η σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης"
Την αποκάλυψη έκανε σήμερα ο Χάρης Ρώμας και, πραγματικά, δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.

Με αφορμή την υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία του Χαλανδρίου ο Χάρης Ρώμας συνάντησε για ένα γεύμα τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη, συνεργάτη της εκπομπής Breakfast@star και συζήτησαν εφ όλης της ύλης.

Ξεκινώντας από τη διατροφή, ο ηθοποιός, σεναριογράφος και πολιτικός παραδε΄χτηκε ότι προσέχει τόσο τη διατροφή όσο και την εικόνα του ενώ μιλώντας για τον έρωτα δεν έκρυψε πως έχει πέσει μέχρι και στα πατώματα.

"Ο έρωτας παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή του καθενός. Μάλιστα όταν είσαι καλλιτέχνης φαντάζομαι πως έχεις μια επιρρέπεια στο να δίνεσαι συναισθηματικά, να ερωτεύεσαι και να σε ερωτεύονται γιατί είναι πιο εύκολο να γίνεις αντικείμενο του πόθου όταν είσαι πολύ προβαλλόμενος", είπε, μεταξύ άλλων ο Χάρης Ρώμας και η συζήτηση έφτασε μοιραία και στην τεράστια επιτυχία που έχουν κάνει (και κάνουν ακόμη) οι τηλεοπτικές δουλειές του.

Και εκεί έγινε η αποκάλυψη για το ρεκόρ του "Κωνσταντίνου και Ελένης".

"Με το 'Κωνσταντίνου και Ελένης' μείναμε διαχρονικοί κάποιοι από εμάς, ιδιαίτερα εγώ με τη [Αννα] Χατζησοφιά μπήκαμε και στο Γκίνες για την non stop επαναληπτικότητα του σίριαλ", είπε ο Χάρης Ρώμας τονίζοντας αφενός ότι αυτό είναι και ένα μεγάλο παράσημο, αφετέρου ότι τότε ένιωθαν φόβο. "Ότι δηλαδή θα καταναλωθούμε σε αυτό και 'θα είμαστε για πάντα εγώ γκαρσόνα και εσύ Κατακουζήνα', όπως μου έλεγε η Ελένη Ράντου", συνέχισε αναπολώντας τις στιγμές εκείνες, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση εξήγησε πως δεν τον ενοχλεί καθόλου να του μιλούν οι θαυμαστές και να ποζάρει μαζί τους, αντίθετα από ότι άλλοι συνάδελφοί του πιστεύουν, αναφέροντας, συγκεκριμένα, το όνομα του Γιάννη Μπέζου.

Ιδού το συγκεκριμένο απόσπασμα, όπως προβλήθηκε σήμερα, Τετάρτη 26/4/2023.

{https://www.youtube.com/watch?v=0Q5GzeY7N90&ab_channel=StarTvGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 26.04.2023 - 15:33