Maestro: Οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα έφεραν μια μεγάλη αποκάλυψη

24.04.2023
Maestro: Οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα έφεραν μια μεγάλη αποκάλυψη
Στους Παξούς βρίσκεται όλο το team του Maestro και οι εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνουν μια μεγάλη επιστροφή.

Μετά την απίστευτα επιτυχημένη πρώτη σεζόν της σειράς που υπέγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το Mega, αλλά εδώ και μερικούς μήνες συνεχίζει το ταξίδι της και μέσω Netflix, έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη δεύτερη, που θα είναι και η τελευταία αν κρίνουμε από τη δήλωση του δημιουργού της ότι ύστερα από το Maestro δεν θα ξανακάνει τηλεόραση, μόνο κινηματογράφο. Ποτέ δεν ξέρεις, ο΄μως!

{https://www.instagram.com/p/CqD2PUCvCh2/}

Επιστρέφοντας στο σήμερα, όμως, βρίσκουμε όλους τους συντελεστές στους πανέμορφους Παξούς και στα social media κυκλοφορούν οι πρώτες εικόνες.

{https://www.instagram.com/p/CrIsR_oIb9_/}

{https://www.instagram.com/p/CrSm10eoLFl/}

Στις εκόνες αυτές έχουμε δει τη Μαρία Καβογιάννη, την Κλέλια Ανδριολάτου τον Γιώργο Μπένο και τον Ορέστη Χαλκιά, αλλά και τον Γιάννη Τσορτέκη που σημαίνει ότι... "Χαράλαμπος will be back".

maestro1.jpg

Ο Χαράλαμπος του Γιάννη Τσορτέκη δολοφονήθηκε και το πτώμα του πετάχτηκε στη θάλασσα. Η στιγμή, μάλιστα, που ο νεκρός Χαράλαμπος ανεβαίνει στην επιφάνεια έκλεισε με τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο το επικό φινάλε της σειράς.

Πώς επιστρέφει, λοιπόν, στον δεύτερο κύκλο; Προφανώς με κάποιας μορφής flashback η επιστροφή του Γιάννη Τσορτέκη, αναμένεται, χωρίς αμφιβολία, με τεράστια ανυπομονησία.

Προς το παρόν ας πάρουμε μία γεύση από το πανηγύρι των Παξών όπου θα δούμε και τη Μαρία Καβογια΄ννη με παραδοσιακή στολή.λ λ

{https://www.instagram.com/p/CrYkke9N0LN/}

Τελευταία τροποποίηση στις 24.04.2023 - 20:38