Η Καίτη Γαρμπή στο νέο τραγούδι του Σασμού: Ο ρόλος της Δανάης Παππά και μια πρώτη γεύση

20.04.2023
Η Καίτη Γαρμπή στο νέο τραγούδι του Σασμού: Ο ρόλος της Δανάης Παππά και μια πρώτη γεύση
"Ασφαλώς και μπορώ" τραγουδά η Καίτη Γαρμπή και η επίσκεψη στα γυρίσματα "άναψε φωτιές".

Στα "συν" της εξαιρετικά δημοφιλούς σειρά του Alpha που μάθαμε ότι πήρε το "πράσινο φως" για ακόμη μία σεζόν βρίσκουμε, χωρίς αμφιβολία τη μουσική και τα τραγούδια που συνυπογράφουν ο Νίκος Τερζής στη μουσική και ο Γιάννης Κότσιρας στους στίχους.

Έχουμε ακούσει (και αγαπήσει) όλους του σκοπούς που έχουν γραφτεί για τον Μαθιό και τη Βασιλική, για τον Αστέρη και την Αργυρώ, για τη Μαρίνα και τον Αντώνη, και τώρα φαίνεται ότι έρχεται ακόμη ένα, ίσως για τον Λευτέρη και τη Θοδώρα; Έτσι φαίνεται, πάντως.

Το νέο τραγούδι της σειράς έχει τίτλο "Ασφαλώς και Μπορώ" και το ερμηνεύει η Καίτη Γαρμπή. Θα κυκλοφορήσει επίσημα από την Panik Records στις 27 Απριλίου, όμως μας δόθηκε μια πρώτη γεύση μέσα από ένα teaser. Ιδού και χορεύουμε ήδη στους ρυθμούς αυτού του νέου ζεϊμπέκικου:

{https://www.instagram.com/p/CrOgxFDpjRe/}

Δημήτρης Ήμελλος: "Όταν παίζω με τη Μαρία Πρωτόπαππα δεν κάνω τίποτα άλλο από το να τη χαζεύω"

Όσο για την εικασία περί του ζεύγους στο οποίο ίσως αναφέρεται; Αυτή προέκυψε ύστερα από τις αναρτήσεις που έκαναν πριν από λίγες μέρες τόσο η ερμηνεύτρια όσο και η Δανάη Παππά στους λογαριασμούς τους. Οι δυο τους, μαζί στα γυρίσματα, προφανώς του video clip του τραγουδιού και μένει να δου΄με αν επιβαιωθεί το σενα΄ριο. Σε λίγες μέρες .

{https://www.instagram.com/p/CqvgTzlPTjK/}

Τελευταία τροποποίηση στις 20.04.2023 - 14:11