Σασμός - Φως: Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Νίκος Τερζής παρουσιάζουν επίσημα το τραγούδι της Αργυρώς και του Αστέρη [video]

22.02.2022
Σασμός - Φως: Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Νίκος Τερζής παρουσιάζουν επίσημα το τραγούδι της Αργυρώς και του Αστέρη [video]
Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών. Εκτός, από την ιστορία, τη σκηνοθεσία και της ερμηνείες, η μουσική έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στη δημοφιλία της. Πίσω από τους αγαπημένους σκοπούς που συνοδεύουν χαρές και λύπες στον Σασμό ένα αγαπημένο -και επιτυχημένο- δίδυμο.

Ο λόγος για τον Νίκο Τερζή στη μουσική και τον Γιάννης Κότσιρα στους στίχους, αλλά και στην ερμηνεία των περισσότερων τραγουδιών.

Το κάθε νέο τραγούδι αγαπιέται περισσότερο από το προηγούμενο σε χρόνο μηδέν κάνοντας το soundtrack του Σασμού ένα από τα πιο δημοφιλή των τελευταίων ετών, ενώ μέσα από τους στίχους και τις μουσικές οι φανς ζουν ξανά και ξανά τις ιστορίες των αγαπημένων τους πρωταγωνιστών.

Θυμήσου ΕΔΩ το τραγούδι για τη μοιραία αγάπη του Μαθιού και της Βασιλικής. «Κάθε Μέρα» τραγουδά ο Δημήτρης Μπάσης σε στίχους Γιάννη Κότσιρα και μουσική Νίκου Τερζή

Σήμερα, 22/2/2022 παρOυσιάστηκε επίσημα το τραγούδι για τον έρωτα της Αργυρώς και του Αστέρη. Ένα βίντεο κλιπ γυρισμένο μέσα στη φυλακή με εικόνες από όλη την ιστορία των δύο ερωτευμένων να εναλλάσονται στην οθόνη. «Φως» ο τίτλος του, από την Panik Records και αυτό και έχει γίνει ήδη επιτυχία.

Θυμήσου ΕΔΩ το τραγούδι για τον ερώτα της Μαρίνας με τον Αντώνη. «Παλιά Πληγή» ο τίτλος του. Η Μελίνα Κανά τραγουδά σε στίχους Γιάννη Κότσιρα και μουσική Νίκου Τερζή ακόμη μία φορά.