Αντώνης Φραγκάκης: «Όταν ασχολήθηκα με το modeling o πατέρας μου με έλεγε "αρσενική πόρνη". Μετά δεν ήθελε να το αφήσω» [video]

22.02.2022
Αντώνης Φραγκάκης: «Όταν ασχολήθηκα με το modeling o πατέρας μου με έλεγε "αρσενική πόρνη". Μετά δεν ήθελε να το αφήσω» [video]
Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Δήμητρα Καλφούντζου για την εκπομπή "Ελένη" έδωσε το πρώην μοντέλο και ηθοποιός που τώρα πια ασχολείται επαγγελματικά με τη γιόγκα.

Ο Αντώνης Φραγκάκης είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες που κινήθηκαν στην ελληνική showbiz εξ ου και η αρχική του ενασχόληση με το modeling. Αν και, όπως, αποκαλύπτει ο ίδιος, αυτή η επαγγελματική του δραστηριότητα δεν βρήκε σύμφωνο τον πατέρα του -τουλάχιστον αρχικά.

«Όταν ξεκίνησα να δουλεύω σαν μοντέλο ο πατέρας μου με έλεγε "αρσενική πόρνη". Όταν αργότερα αποφάσισα να σταματήσω τη μόδα για να ασχοληθώ με την ηθοποιία μου είπε "θα αφήσεις στρωμένη δουλειά";», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Φραγκάκης υπογραμμίζοντας ότι ο πατέρας του ήταν αξιωματικός και αρκετά αυστηρός. «Εκτιμούσε ότι μπορεί κάποια πράγματα να μην τα καταλαβαίνει, αλλά κάνουν καλό σε εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Τώρα, βέβαια, φαίνεται ότι και ο κύκλος της υποκριτικής έχει κλείσει για τον Αντώνη Φραγκάκη και ένας νέος έχει ανοίξει, αυτός της γιόγκα.

«Ως ηθοποιός είμαι ευγνώμων για όσα έζησα αλλά δεν μπορώ να πω ότι γεννήθηκα για να είμαι στο θέατρο. Η υποκριτική είχε κάνει τον κύκλο της. Καταλάβαινα ότι κάτι άλλο θέλω και αυτό θα το φέρει η γιόγκα», εξήγηση στη Δήμητρα Καλφούντζου συμπληρώνοντας βέβαια ότι ξεκινά κάπως "στα τυφλά" και περιμένει ό,τι φέρει η τύχη!

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Αντώνης Φραγκάκης αναφέρθηκε και στην πατρότητα: «Ο γιος μου έχει αλλάξει την αντίληψη μου για τη ζωή. Με γεμίζει με πολύ περισσότερη αγάπη για τους άλλους ανθρώπους. Δεν ήμουν ούτε αρνητικός, ούτε θετικός στην ιδέα της πατρότητας. Έρχεται κάποια στιγμή που τα κομμάτια του παζλ βρίσκουν τη θέση τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι ο Αντώνης Φραγκάκης με τη σύντροφό του, Αναστασία Ξύδη (εκπαιδεύτρια Τάι Τσι και διαλογισμού η ίδια) είναι μαζί από το 2014 και ο γιος τους γεννήθηκε το 2018.

Ιδού και η συνέντευξη: