Ο Cruz Beckham έγινε 17 ετών, έβαψε τα μαλλιά του ροζ και ζήτησε δημόσια ραντεβού από την Billie Eilish [photos]

22.02.2022
Ο Cruz Beckham έγινε 17 ετών, έβαψε τα μαλλιά του ροζ και ζήτησε δημόσια ραντεβού από την Billie Eilish [photos]
Ο μικρότερος από τους τρεις γιους της Victoria και του David Beckham είχε γενέθλια και το γιόρτασε με ένα ανατρεπτικό εξώφυλλο.

17 ετών έγινε πριν από λίγες μέρες ο Cruz Beckham και με την αφορμή δόθηκε στη δημοσιότητα το εξώφυλλο και η φωτογράφηση που έκανε για το περιοδικό i-D στο πλαίσιο μιας σειράς πέντε διαφορετικών εξωφύλλων για το τεύχος της Άνοιξης 2022, με τίτλο "Out of Body".

Ο νεαρός κύριος Beckham ποζάρει ημίγυμνος με ροζ μαλλιά και σιδερένιες θήκε στα δόντια ενώ σε ένα βίντεο που δημοσιεύεται εκφράζει την αδυναμία του στη μουσκή της Billie Eilish και στην ίδια ειδικότερα απευθύνοντάς της δημόσια πρόσκληση σε... ραντεβού.

O Cruz Beckham πόζαρε για τον φακό του Steven Klein o οποίος είχε φωτογραφίσε σε ανάλογες πόζες και τον πατέρα του για το περιοδικό Arena το 2000.

Καμαρώνει ο μπαμπάς David, καμαρώνει και η μαμά Victoria και ιδού μερικές ακόμη από τις λήψεις του editorial.

Επιστρέφοντας, πάντως, στην αδυναμία που έχει ο Cruz στην Billie θυμίζουμε ότι η τούρτα που έσβησε για τα γενέθλιά του ήταν αφιερωμένη σ' εκείνη. Η Billie, πάντως, δεν έχει αποκριθεί ακόμη, στο κάλεσμα του νεαρού θαυμαστή της, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!