Chris Noth: Επέστρεψε στα social media μετά το σκάνδαλο και η αφορμή ήταν τα παιδιά του

22.02.2022
Chris Noth: Επέστρεψε στα social media μετά το σκάνδαλο και η αφορμή ήταν τα παιδιά του
Ο ηθοποιός που κατηγορήθηκε -και μάλιστα από 5 γυναίκες- για σεξουαλική παρενόχληση έκανε τις πρώτες αναρτήσεις στο Instagram ύστερα από απουσία δύο μηνών.

Τον περασμένο Δεκέμβρη και ενώ το όνομά του "έπαιζε" παντού στα media λόγω της συμμετοχής (και του θανάτου του) ως Mr Big στο spinoff του θρυλικού Sex And The City οι καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση που είδαν το φως της δημοσιότητας προκάλεσαν μέγα σάλο.

Το σκάνδαλο

Τότε ο Chris Noth είχε απαντήσει με μία δήλωσή του στο Us Weekly με την οποία επιχείρησε να διαψεύσει τις κατηγορίες: "Οι κατηγορίες που έκαναν εναντίον μου άτομα που γνώρισα πριν από χρόνια, ή ακόμη και δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Το όχι σημαίνει όχι και αυτή είναι μια γραμμή που δεν περνώ ποτέ. Οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές. Και είναι, πραγματικά, δύσκολο να μην αναρωτηθεί κανείς σχετικά με το timing της δημοσιοποίησης αυτών των ιστοριών. Δεν γνωρίζω με σιγουριά γιατί εμφανίστηκαν τώρα, όμως ξέρω αυτό: Δεν επιτέθηκα σε αυτές τις γυναίκες", είχε δηλώσει και έκτοτε δεν έκανε ουδεμία άλλη δήλωση σχετικά.

Από εκείνη τη στιγμή ο 67χρονος ηθοποιός σα να "εξαφανίστηκε" ενώ οι φήμες ήθελαν τη σχέση με τη σύζυγό του, Tara Lynn Wilson να βρίσκεται στα όριά της. Παράλληλα αξίζει να υπογραμμίσουμε και την ζημιά που υπέστη επαγγελματικά ο ηθοποιός καθώς αφενός απολύθηκε αμέσως από το σόου του CBS "The Equalizer" όπου πρωταγωνιστούσε, αφετέρου, όλες οι σκηνές του στο φινάλε του "And Just Like That..." αφαιρέθηκαν!

Την τελευταία εβδομάδα, όμως, ο Noth έκανε την επανεμφάνισή του στα social media θέλοντας να μοιραστεί τα συναισθήματά του για τους γιους του.

Η σύζυγoς του και οι γιοι του

Ο Chris Noth γνώρισε την ηθοποιό Tara Lynn Wilson ως υπάλληλό του, κατά έναν τρόπο, καθώς εκείνη εργαζόταν στο μπαρ του κλαμπ The Cutting Room στη Νέα Υόρκη, του οποίου εκείνος ήταν συν-ιδιοκτήτης. Έγιναν ζευγάρι το 2002, ο γιος τους, Orion, γεννήθηκε το 2008, παντρεύτηκαν τον 2012 και το 2020 υποδέχτηκαν τον δεύτερο γιο τους, τον οποίο ονόμασαν Keats.

Οι πρόσφατες αναρτήσεις

Την περασμένη Πέμπτη ο Noth μοιράστηκε μία λήψη του πρωτότοκού του, Orion να παίζει μπάσκετ και στη λεζάντα έγραψε τα εξής: "Είναι πραγματικά συγκινητικό να παρακολουθείς την αγάπη του για το μπάσκετ να ανθίζει".

Και στις 18 Φεβρουαρίου μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο ίδιος να κρατά τον βενιαμίν Keats στους ώμους του -ή, μάλλον, η σκιά τους- με την οποία του εύχεται για τα δεύτερα γενέθλιά του.

Δεν είναι μόνο ο Chris Noth: 10 ακόμη περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης με θύτες ισχυρά πρόσωπα του Χόλιγουντ

Sarah Jessica Parker: Η πρώτη δήλωση μετά τις κατηγορίες εναντίον του Chris Noth για σεξουαλική κακοποίηση