Ντέμης Νικολαΐδης - Κατερίνα Παναγοπούλου: Οι φωτογραφίες από κοινή έξοδο που φούντωσαν τις φήμες περί σχέσης

22.02.2022
Ντέμης Νικολαΐδης - Κατερίνα Παναγοπούλου: Οι φωτογραφίες από κοινή έξοδο που φούντωσαν τις φήμες περί σχέσης
Νέο ζευγάρι στην εγχώρια showbiz;

Τον περασμένο Ιούλιο η είδηση για το διαζύγιο του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή ύστερα από 18 χρόνια γάμου είχε πέσει με μεγάλο κρότο στα ελληνικά ΜΜΕ. Από εκείνη τη στιγμή εκείνη έχει γυρίσει και επίσημα νέα σελίδα στη ζωή της στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη και, όπως φαίνεται, το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και εκείνος.

Η Μελίνα Νικολαΐδη έγινε 18 ετών και ποζάρει αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Ο Ντέμης Νικολαΐδης υπήρξε ανέκαθεν πολύ χαμηλών τόνων στις δηλώσεις και τις δημόσιες εμφανίσεις του γι' αυτό και το γεγονός ότι έδωσε "δικαίωμα" να κυκλοφορήσουν φωτογραφίες του που θα μπορούσε να "μαρτυρήσουν" κάτι παραπάνω, ίσως κάτι λέει!

Το περιοδικό Ciao δημοσιεύει σήμερα φωτογραφίες του πάλαι ποτέ άσσου του ποδοσφαίρου μαζί με την Κατερίνα Παναγοπούλου (με κοινή παρέα) σε εστιατόριο του Ψυχικού. Ο Ντέμης και η εντυπωσιακή δημοσιογράφος του Mega κάθονται δίπλα δίπλα και δείχνουν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα ο ένας την παρέα του άλλου, ενώ οι χειρονομίες μεταξύ τους... υπογραμμίζονται!

Προς το παρόν δεν υπάρχει σχόλιο σχετικά με πιθανή μεταξύ τους σχέση από καμία πλευρά, ωστόσο, η οποιαδήποτε αντίδραση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Βανδή - Νικολαΐδης: Όταν οι "Beckham της Ελλάδας" μιλούσαν για τα πλούτη τους σε μια συνέντευξη που είχε ταράξει και τους ίδιους [video]