Matthew Perry: Εκδίδει τα απομνημονεύματά του και θα τα πει έξω από τα δόντια – και για τα Φιλαράκια, φυσικά

22.02.2022
Matthew Perry: Εκδίδει τα απομνημονεύματά του και θα τα πει έξω από τα δόντια – και για τα Φιλαράκια, φυσικά
«Έχουν γραφτεί τόσα πολλά για μένα στο παρελθόν. Νομίζω ότι ήταν καιρός να ακούσει εμένα ο κόσμος», λέει ο Matthew Perry και ξεκίνησε να αφηγείται τη ζωή του! Αναμένουμε την κυκλοφορία του βιβλίου του με ανυπομονησία.

Μια πηγή είπε στο Us Weekly ότι «θέλει να αφηγηθεί τις εμπειρίες του, τόσο τις καλές όσο και τις κακές, για να βοηθήσει τους άλλους και να καταγράψει μια σειρά από περιστατικά που είτε δεν είχαν ειπωθεί μέχρι τώρα, είτε σε ορισμένες περιπτώσεις μαθεύτηκαν εντελώς στρεβλά και με λάθος τρόπο και χρειάζεται πλήρης διευκρίνιση».

«Θα εμβαθύνει στους εθισμούς του, φυσικά, καθώς και θα ξεκαθαρίσει φήμες για τα συναισθήματά του για τους πρωταγωνιστές του Friends», συνεχίζει η πηγή. «Επιπλέον, θα συζητήσει τι πήγε στραβά σε ορισμένες προηγούμενες σχέσεις του. Δεν ήταν πάντα όλα παιχνιδάκι για τον Matthew μέσα και έξω από το σετ των Friends και ο Matt δεν πρόκειται να ωραιοποιήσει τις πιο δύσκολες στιγμές που πέρασε με το καστ. Θα αναφέρει επίσης το πώς του φάνηκε το reunion, τόσο από την καλή όσο και από την κακή πλευρά».

Ενώ τα απομνημονεύματα είναι ξεκάθαρο ότι θα είναι εξαιρετικά αληθινά, δεν προορίζονται να είναι κακοπροαίρετα. Η πηγή λέει ότι «Δεν πρόκειται να είναι αισχρά ή κακόβουλα,αλλά απλώς εντελώς ειλικρινή. Αλλά δεδομένης της φύσης της ζωής του Matt και των εμπειριών του, είναι εγγυημένο ότι αυτό θα είναι ένα απίστευτα ζουμερό βιβλίο!».

Friends Reunion: Τα Φιλαράκια συναντήθηκαν αλλά για τελευταία φορά - Τα 10 πιο σημαντικά σημεία της ιστορικής, τηλεοπτικής στιγμής [video]

Ο Matthew ανακοίνωσε το βιβλίο του πριν 10 μέρες, γράφοντας στα social media: «Έχουν γραφτεί τόσα πολλά για μένα στο παρελθόν. Νομίζω ότι ήταν καιρός να με ακούσουν οι άνθρωποι. Τα υψηλά ήταν υψηλά, τα χαμηλά ήταν χαμηλά. Αλλά έζησα για να πω την ιστορία , παρόλο που μερικές φορές φαινόταν ότι δεν θα το έκανα. Και είναι όλα εδώ μέσα».