Penelope Cruz: Η θεϊκή της εμφάνιση στο promo video του Vanity Fair για τα φετινά Όσκαρ

22.02.2022
Penelope Cruz: Η θεϊκή της εμφάνιση στο promo video του Vanity Fair για τα φετινά Όσκαρ
Η ανάρτηση της Penelope Cruz στο Instagram για τη φωτογράφιση της από το Vanity Fair, μας άφησε με ανοιχτό το στόμα (για πολλούς λόγους). Στις 18 Φεβρουαρίου, η Cruz δημοσίευσε ένα βιντεάκι 30 δευτερολέπτων για το Vanity Fair με τη λεζάντα, «Vanity Fair #hollywoodissue @vanityfair» ενώ τάγκαρε μια πληθώρα ταλαντούχων ανθρώπων που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί η εν λόγω λήψη.

Στο βίντεο, βλέπουμε την Cruz να κοιτάζει επίμονα την κάμερα πριν απομακρυνθεί για να πιάσει ένα μεγάλο πινέλο με κόκκινη μπογιά και να αρχίσει να βάφει από πάνω τον φημισμένο πίνακα «Η Γέννηση της Αφροδίτης». Στη συνέχεια υπογράφει το όνομά της με ένα μικρότερο πινέλο σε έναν καθαρό πίνακα, πριν χαμογελάσει πονηρά στην κάμερα και απομακρυνθεί.

Η Cruz φαίνεται απίστευτη σε αυτό το βίντεο, αλλά ας το παραδεχτούμε, πάντα φαίνεται πανέμορφη και λαμπερή σε κάθε βίντεο και φωτογραφία. Αυτό το promotion βίντεο έγινε ειδικά για το Hollywood Issue του Vanity Fair, το οποίο παρουσιάζει μερικούς από τους φετινούς υποψηφίους για Όσκαρ.

Ενώ το εξώφυλλο της Nicole Kidman είχε προκαλέσει αρκετές συζητήσεις, όλοι έχουν μείνει έκπληκτοι από το πόσο υπέροχη φαίνεται η Cruz στο promo της. Η Cruz είναι υποψήφια για το Όσκαρ Καλύτερης Ηθοποιού για τον ρόλο της στο Parallel Mothers, ένα δράμα με πρωταγωνίστριες δύο ανύπαντρες μητέρες που γεννούν την ίδια μέρα στο ίδιο δωμάτιο ενός νοσοκομείου.

Η Penelope Cruz με τρία χιλιόμετρα... πόδι; Κι όμως! [photo]

Eίναι γνωστό ότι η Cruz και ο σκηνοθέτης Pedro Almodovar έχουν συνεργαστεί πολλές φορές τις τελευταίες δεκαετίες και σε μια συνέντευξη στη Vogue, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Αlmodovar της είχε προτείνει το project πριν από 20 χρόνια και η ίδια κόλλησε. «Δεν ξέχασα ποτέ όλες τις λεπτομέρειες που μοιράστηκε για αυτό μαζί μου. Σε εκείνο το σημείο, μου μίλησε για να παίξω την Ana— ήμουν σχεδόν 20 χρόνια νεότερη. Όμως, πάντα ήξερα ότι ήθελα να παίξω τον ρόλο της φωτογράφου. Ο χαρακτήρας της Janis μου έμεινε για πάντα. Μετά από πολλά χρόνια, όταν μου είπε στο τηλέφωνο, κατά τη διάρκεια του lockdown ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτήν την ταινία έργο μαζί, ήμουν τόσο χαρούμενη».