Δημήτρης Ήμελλος: "Όταν παίζω με τη Μαρία Πρωτόπαππα δεν κάνω τίποτα άλλο από το να τη χαζεύω"

23.02.2022
Δημήτρης Ήμελλος: "Όταν παίζω με τη Μαρία Πρωτόπαππα δεν κάνω τίποτα άλλο από το να τη χαζεύω"
Ο "Αντώνης" του Σασμού εκφράζει δημοσίως την αδυναμία του στη "Μαρίνα" του μπρος και πίσω από τις κάμερες!

Ο Σασμός είναι μία από τις τηλεοπτικές σιερές που έχει ξεχωρίσει φέτος, σε όλους τους τομείς. Ένα από τα σημεία στα οποία αποδίδεται η τεράστια επιτυχία του είναι το casting που, πραγματικά, έχει γίνει με ιδιαίτερη φροντίδα. Μια πλειάδα ταλαντούχων ηθοποιών ενσαρκώνουν με τον καλύτερο τρόπο τους χαρακτήρες και το κοινό, με τη σειρά του, ταυτίζεται σε υπερθετικό βαθμό.

Πέρα από τη βασική βεντέτα, οι έρωτες της σειράς αποτελούν ένα βασικό σημείο της πλοκής με τα εκάστοτε ζευγάρια να κερδίζουν εναλλάξ τη συμπάθεια των φανς.

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς είναι αυτό του Αντώνη με τη Μαρίνα τους οποίους ενσαρκώνουν με ιδιαίτερη τρυφερότητα ο Δημήτρης Ήμελλος και η Μαρία Πρωτόπαππα.

Σασμός: Η κίνηση του Αντώνη που συγκίνησε τη Μαρίνα -και σύσσωμο το Twitter που τους λάτρεψε ξανά ως ζεύγος

Μία συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη για την εκπομπή "Πάμε Δανάη" του Mega έδωσε ο Δημήτρης Ήμελλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση του με το τηλεοπτικό "αντικείμενο του πόθου" του.

«Όταν είπα ναι στον Σασμό ήξερα ότι ο έρωτάς μου στη σειρά θα ήταν η Μαρία Πρωτόπαππα. ήταν μέσα στους όρους, ρωτούσα ποιοι θα είναι. Ήθελα να ξέρω με ποιους συζητάνε, μου είχαν πει για τον Δημήτρη Λάλο και την Μαρία Πρωτόπαππα, κι εγώ συνέχισα να ρωτάω εάν ισχύει. Είμαι θαυμαστής της Μαρίας Πρωτόπαππα και δεν κάνω τίποτε άλλο από το να τη χαζεύω όταν παίζω μαζί της!», είπε, μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ήμελλος ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο κομμάτι που αφορά τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε τον ρόλο του μιλώντας...κρητικά!

«Το ερώτημα του πως θα μιλάει ο "Αντώνης" τέθηκε σε εμένα, καθώς μέχρι σήμερα στην Ελλάδα οι ντοπιολαλιές χρησιμοποιούνταν κατά κόρον στις κωμικές σειρές. Σε καμία δραματική σειρά δεν υπήρχε η ντοπιολαλιά κι εγώ θεωρούσα ότι ο μεγάλος πρωταγωνιστής αυτού του βιβλίου και της σειράς είναι η Κρήτη. Ένας Κρητικός καταλαβαίνει ότι δεν μιλάω κρητικά, έχεις κέρδη και απώλειες. Απλώς εύχεσαι τα κέρδη να είναι μεγαλύτερα από τις απώλειες…».

Ιδού ολόκληρη η ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Δημήτρη Ήμελλου:

Πάντως, ο έρωτας του Αντώνη και της Μαρίνας που αγαπήθηκε τόσο πολύ από το τηλεοπτικό κοινό έγινε τραγούδι -που επίσης λατρεύτηκε. Πρόκειται για έναν ερωτικό σκοπό που υπογράφουν από κοινού (όπως και τα υπόλοιπα τραγουδια του soundtrack του Σασμού) ο Νίκος Τερζής στη μουσική και ο Γιάννης Κότσιρας στους στίχους. "Τα αντίθετα" ο τίτλος του και ερμηνεύει ο Βασίλης Σκουλάς. Ιδού μια μικρή γεύση: