Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τον δύσκολο τοκετό της

23.02.2022
Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τον δύσκολο τοκετό της
Όσα είπε στο "The 2Night Show"

Η Κατερίνα Στικούδη ήταν καλεσμένη στο "The 2Night Show" και μίλησε για τον ερχομό του γιου της, τον οποίο απέκτησε με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη γέννα.

"Ο γιος μου είναι τεσσάρων μηνών. Δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα κοιμάμαι, θα ξενυχτάω και δεν θα σκέφτομαι καθόλου την κούραση. Δεν με νοιάζει αν κοιμηθώ. Πηγαίνουν όλα σε δεύτερο χρόνο. Σκέφτεσαι απλά πότε θα δεις το παιδί σου, θα το πιάσεις αγκαλιά, μπορεί να είμαι κουρασμένη, αλλά με τον που το βλέπω φεύγει οποιαδήποτε σκέψη για να ξεκουραστώ εγώ. Είναι μαγικό. Είναι ίδιος ο άνδρας μου. Είναι ίδιος σου λέω, ένας πανέμορφος μπέμπης. Ακόμη και να ήθελα να λέω ότι μου μοιάζει, θα μείνω μόνο με την σκέψη. Είναι copy ο άνδρας μου. Να είναι γερός τώρα και σε ποιον θα μοιάζει, δεν έχει σημασία", είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Αντώνης Φραγκάκης: «Όταν ασχολήθηκα με το modeling o πατέρας μου με έλεγε "αρσενική πόρνη". Μετά δεν ήθελε να το αφήσω» [video]

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: "Θα το ονομάσουμε Βύρωνα, το όνομα του πεθερού μου και το αγαπημένο δικό μου όνομα. Άρα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Ο άντρας μου είναι εξαιρετικός πατέρας, πολύ καλός και το θέμα είναι ότι συνεχίζουμε να είμαστε δημιουργικοί, συνεχίζουμε να κάνουμε πράγματα. Όταν υπάρχει μέσα σε ένα σπίτι σωστή επικοινωνία, ακόμα και ο ερχομός ενός παιδιού που αλλάζει τα πάντα. Όταν υπάρχει αγάπη και δύο άνθρωποι τα βρίσκουν ξεπερνούν οποιαδήποτε δυσκολία και απολαμβάνουν τις χαρές. Μου λέει να πάμε για δεύτερο παιδί αλλά εγώ του λέω ας το απολαύσουμε το πρώτο, να το χαρούμε και θα δούμε μετά. Δεν είμαι αρνητική βέβαια. Θέλω ότι μωράκι έρχεται να έρχεται γερό και δυνατό".

Σίσσυ Χρηστίδου: Μετά των παιδιών της, αυτή είναι η πιο αγαπημένη της αγκαλιά

Μιλώντας για τον τοκετό της, η Κατερίνα Στικούδη είπε: "Ενώ είχα καλή εγκυμοσύνη, ο τοκετός μου δεν ήταν εύκολη διαδικασία. Ήμουν πάρα πολύ συγκεντρωμένη, γέννησα φυσιολογικά και είχα καλή ομάδα με τον γιατρό μου. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί με στήριξαν. Ήταν δύσκολος ο τοκετός, αλλά επειδή είμαι μαχήτρια δεν το έβαλα κάτω. Ήταν και ο σύζυγος μέσα. Την προηγούμενη φορά που είχα έρθει ήμουν 3-4 μηνών έγκυος".