Ελένη Μενεγάκη: Όπου διαβάζετε κάτι τέτοιο, φύγετε, είναι ψέματα, δεν ισχύει [video]

23.02.2022
Ελένη Μενεγάκη: Όπου διαβάζετε κάτι τέτοιο, φύγετε, είναι ψέματα, δεν ισχύει [video]
Περί διατροφής κάποια στιγμή η συζήτηση σήμερα στο στούντιο της εκπομπής "Ελένη" και η δημοφιλής παρουσιάστρια εξερράγη για δημοσιεύματα που επί χρόνια χρησιμοποιούν το όνομά της... επί ματαίω!

Ένα από τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκαν σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν οι διατροφικές συνήθεις της Jennifer Aniston η οποία σύμφωνα και με την κολλητή της φίλη Courteney Cox επί 10 χρόνια που κράτησαν τα γυρίσματα της σειράς "Φιλαράκια" έτρωγε κάθε μεσημέρι την ίδια σαλάτα.

Με αφορμή αυτή την πληροφορία λοιπόν η Ελένη πήρε "αμπάριζα και βγήκε". Κοιτάζοντας τον φακό ξεκαθάρισε πώς "όποια θέματα έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια σχετικά με τη δίαιτα της Ελένης είναι τελείως αναληθή". "Όπου τα βλέπετε", είπε συγκεκριμένα, "φύγετε, είναι ψέματα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει".

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια, αφού τόνισε πως έχει μεγάλη σημασία ο λόγος για τον οποίο επιλέγει ο καθένας να αδυνατίσει σε συγκεκριμένη στιγμή της ζωής του, εξήγησε πως η ίδια ουδέποτε έδωσε σημασία στις λεπτομέρειες και αποκάλυψε πως σε διαιτολόγο πήγε μόνο τις φορές που ήταν έγκυος. "Ήθελα να είμαι καλοβαλμένη, χωρίς, όμως, υπερβολές", εξήγησε. Ιδού και το απόσπασμα: