Μαντώ Γαστεράτου: "Δόξα τω Θεώ που έκανα πλαστική στήθους - Τα έβγαλε τα λεφτά της"

23.02.2022
Μαντώ Γαστεράτου: "Δόξα τω Θεώ που έκανα πλαστική στήθους - Τα έβγαλε τα λεφτά της"
Η αναπάντεχη δήλωση που κανείς δεν περίμενε

Μια δήλωση που κανείς δεν περίμενε έκανε η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Mega καλημέρα" και εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων, ότι δεν ήταν στα σχέδιά της το δεύτερο παιδί, ενώ αναφέρθηκε και στην πλαστική στήθους που είχε κάνει λέγοντας ότι "έβγαλε τα λεφτά της”.

Αντώνης Φραγκάκης: «Όταν ασχολήθηκα με το modeling o πατέρας μου με έλεγε "αρσενική πόρνη". Μετά δεν ήθελε να το αφήσω» [video]

Σχετικά με το πώς αντέδρασε ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης, όταν έμαθε ότι είναι έγκυος, η ίδια είπε:

"Ήμασταν όλοι μαζί στο κρεβάτι και όταν το ανακοίνωσα χάρηκε και ο γιος μου και ο άνδρας μου. Στην αρχή δεν το πίστευα γιατί δεν ήταν κάτι που το είχαμε σχεδιάσει, ήρθε απρόοπτα. Παρόλα αυτά χάρηκα πάρα πολύ. Είναι ό,τι πιο όμορφο θα μπορούσε να μου συμβεί. Ο γιος μου δεν είμαι σίγουρη ότι έχει αντιληφθεί πλήρως ακόμα τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη. Τα κιλά αυτή τη φορά με αγχώνουν. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 25 κιλά, αλλά στη δεύτερη μου λένε είναι λίγο πιο δύσκολο να τα χάσεις. Με το πρώτο παιδί αισθάνθηκα δέος, θαυμασμό, δεν ήταν αγάπη αυτό που ένιωσα το πρώτο δευτερόλεπτο. Αγάπη, απόλυτη και άδολη είναι αυτή που αισθάνομαι τώρα για αυτό το παιδί. Τον άνδρα μου τον γνώρισα με προξενιό μέσω μιας φίλης. Η πρόταση γάμου έγινε σε καλοκαιρινές διακοπές στο εξωτερικό. Έπαθα τέτοιο μούδιασμα, που είχα νιώσει όταν βγήκα Μις Ελλάς".

Θοδωρής Αθερίδης: "Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο με την πρώην σύζυγό μου"

Καταλήγοντας, για την πλαστική στήθους που έχει κάνει στο παρελθόν, η Μαντώ Γαστεράτου είπε: "Ήθελα να κάνω αυτή την επέμβαση. Δόξα τω Θεώ που την έκανα. Τα λεφτά της τα έβγαλε, δεν το μετάνιωσα. Το έκανα γιατί είχα ανασφάλεια, επειδή δεν υπήρχε καθόλου στήθος. Ήθελα να το κάνω. Απλά βάζεις ένα πολύ normal νούμερο. Τόσο, όσο… Από το μηδέν πήγα στο ένα. Απλά ήθελα κάτι πάνω μου που να μην είναι ψεύτικο".