Mariah Carey: Ο άβολος διάλογος με SMS με την κόρη της στη διάρκεια ενός επαγγελματικού meeting

24.02.2022
Mariah Carey: Ο άβολος διάλογος με SMS με την κόρη της στη διάρκεια ενός επαγγελματικού meeting
Η Mariah Carey έδωσε μια πιο ανάλαφρη νότα στις μέρες μας, αποκαλύπτοντας τα παράξενα (αν και αξιολάτρευτα) μηνύματα που αντάλλαξαν εκείνη και ένα από τα παιδιά της.

Η Mariah Carey έχει δυο παιδιά από τον γάμο της με τον Nick Canon, τα δίδυμα Monroe και Morocan που σήμερα είναι 10 ετών [φωτό επάνω].

Τη Δευτέρα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια εμπειρία της στο Twitter. Έγραψε συγκεκριμένα: «Ο τρόπος με τον οποίο τα παιδιά μου επιλέγουν ακριβώς τη στιγμή που θα ξεκινήσω μια συνάντηση, για να μου κάνουν αυτές τις ερωτήσεις» προσθέτοντας ένα screenshot με το οποίο δεν μπορούμε παρά να γελάσουμε.

Στο screenshot, βλέπουμε το μήνυμα της Monroe [φωτό κάτω] να τη ρωτάει, «Μαμά, παρακαλώ, μπορώ να φορέσω νύχια με κόλλα», με την Carey να απαντάει με ερώτηση: «Τι είδους κόλλα;». Η απάντηση ήταν «Κόλλα για νύχια», στην οποία η μαμά Carey απάντησε γρήγορα με ένα απλό «Όχι» — και μετά ήρθε ακόμη μια ερώτσηση: «Γιατί;».

Και αυτή είναι μια εμπειρία που μπορεί να έχει κάθε μαμά στη δουλειά της. Ακριβώς τη στιγμή που πρόκειται να ξεκινήσει μια συνάντηση ή να τελειώσει μια βιαστική δουλειά, το παιδί της εμφανίζεται είτε με μια περίεργη ερώτηση, είτε για να παίξει είτε για να προκαλέσει τον πανικό. Και η Carey δεν είναι η μόνη σούπερ σταρ μαμά που μιλάει για αυτό το φαινόμενο.

Και η Eva Longoria πριν από ένα μήνα προσπάθησε να βγάλει μια φωτογραφία για το instagram, όμως ο γιος της είχε διαφορετική άποψη.