Chrissy Teigen: "Σταματήστε να με ρωτάτε αν είμαι έγκυος - Κάνω θεραπείες γονιμότητας πάλι"

23.02.2022
Chrissy Teigen: "Σταματήστε να με ρωτάτε αν είμαι έγκυος - Κάνω θεραπείες γονιμότητας πάλι"
Η Chrissy αποκάλυψε στους followers της ότι μπήκε ξανά στη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης

Στις 19 Φεβρουαρίου, η Teigen δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ώρα που γυμναζόταν, με θέα τον ωκεανό, αναφέροντας στο ποστ της για την έναρξη θεραπειών εξωσωματικής γονιμοποίησης. Συγκεκριμένα έγραψε, «Γειααα. Δημοσίευσα σχετικά στις ιστορίες μου, αλλά ήθελα να σας ενημερώσω ότι βρίσκομαι μέσα σε έναν άλλο κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης για να συλλέξω όσα περισσότερα ωάρια μπορώ και ελπίζω να κάνω κάποια δυνατά, υγιή έμβρυα.

Ειλικρινά δεν με πειράζουν οι ενέσεις… με κάνουν να νιώθω γιατρός/χημικός…αλλά το φούσκωμα είναι χάλια, οπότε σας παρακαλώ ταπεινά να σταματήσετε να ρωτάτε αν είμαι έγκυος γιατί ενώ ξέρω ότι αυτά λέγονται με ενθουσιασμό, από καλές προθέσεις, είναι χάλια να τα ακούς γιατί είμαι το αντίθετο της εγκύου!»

Πρόσθεσε επίσης: «Αλλά, επίσης, παρακαλώ, σταματήστε να ρωτάτε τον κόσμο, ή οποιανδήποτε, εάν είναι έγκυος. Το είπα στα σχόλια και το φώναξα γιατί το ίντερνετ είναι άγριο, αλλά θα προτιμούσα να είμαι αυτή που θα σου το πει και όχι κάποια καημένη που θα σε κοιτάξει στα μάτια με δάκρυα και τελικά έτσι θα το μάθεις. Εν πάση περιπτώσει, σας αγαπώ»

Αυτή η είδηση έρχεται ενάμιση χρόνο μετά από την απώλεια του Jack, του τρίτου παιδιού της με τον John Legend, τον Σεπτέμβριο του 2020. Kαι πάλι τότε η Teigen ενημέρωσε τους followers της για την απροσδόκητη απώλεια του παιδιού τους και τη θλίψη που ακολούθησε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Teigen και ο Legend υποβάλλονται σε θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης. Το ζευγάρι συνέλαβε τον τριών ετών σήμερα γιο του, Miles Theodore, μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, ενώ συνέλαβε με φυσικό τρόπο την πρωτότοκη τους κόρη Luna Simone.

Chrissy Teigen: Ανέβασε βίντεο με τις ουλές στο στήθος της. «Έκανα δύο ανορθώσεις μέχρι τα 35 μου!»